Новини змагань

Ексклюзив! Баранцов: АФСК Київ налаштовується на перемогу з будь-яким суперником

10:00, 30 вересня 2021

Голкіпер АФСК Кирило Баранцов став справжнім героєм зустрічі його команди з Епіцентром у Дунаївцях (0:1).

Фото: afsckyiv.com


Для 18-річного кіпера киян Кирила Баранцова, який лише тиждень тому відсвяткував свій день народження ця гра стала дебютною за столичний клуб

- Кириле, ти лише на початку вересня був заявлений за АФСК і відразу зміг провести такий яскравий матч. Якими є твої враження від дебютної гри?

- Вдячний тренерам, які надали мені можливість зіграти з Епіцентром. Для мене дуже важлива довіра з боку тренерського штабу, адже вона мотивує на нові звершення. На жаль, результат розчарував. Проте, у нас молода команда, яка робить лише свої перші кроки на професіональному рівні. Зробимо роботу над помилками і рухатимемося далі.

- Епіцентр у домашніх матчах при несамовитій підтримці вболівальників завжди багато атакує. Щоб бути у тонусі для тебе краще постійно бути у грі, чи мати середнє навантаження?

- Воротар завжди мусить тримати себе у тонусі, щоб у важливу для команди хвилину виручити. Концентрація та холоднокровність – ключові аспекти у грі воротаря.

- На останніх хвилинах гри у твої ворота був призначений пенальті. З ударом Євгена Немтінова з позначки ти впорався. Ти реагував по удару чи заздалегідь знав у який кут будеш стрибати?

- Ще до удару знав, що стрибатиму у правий від себе кут. Щасливий, що зміг відбити пенальті. Безумовно, це додасть мені впевненості на наступні матчі.

- До цього матчу ти вже відбивав пенальті у матчах на аматорському рівні чи у турнірах ДЮФЛ України?

- На рівні ДЮФЛУ доводилося відбивати пенальті, але професіональний футбол - це зовсім інше. Працюватиму над собою, щоб у наступних матчах допомагати ще більше команді, у тому числі під час пенальті, якщо це знадобиться

- АФСК – досить молода команда. Лише чотири гравці народились до 2000 року. Чи не заважає молодість у подібних іграх з більш досвідченим суперником? Адже бувають ситуації коли треба бути холоднокровним.

- Потрібно бути готовим до того, що під час матчів можуть трапилися різні ситуації. Молодим гравцям нашої команди необхідно набиратися досвіду. Відзначу, що досвідчені суперники нам у цьому допомагають. Будь-який досвід для нас зараз дуже важливий.

- АФСК ще жодного разу не перемагав у поточному чемпіонату. А у наступному турі ви гратиме з аутсайдером змагань – Любомиром. Чи варто очікувати у цій зустрічі перемоги столичної команди?

- АФСК Київ налаштовується на перемогу з будь-яким суперником. Ми прагнемо прогресувати від матчу до матчу. Нам зараз непросто, але впевнений, що з часом результати покращаться.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору