Новини змагань

Гостьовий тур. Перша ліга. Топ-подій 10 туру

09:00, 28 вересня 2021
Цікавинки ювілейного туру: господарі не забивають, Ужгород здобуває друге очко
Фото: facebook.com/girniksport

Розгром лідера
Криворіжці акцентували уваги на тому, що не програють у рідних стінах ще з Другої ліги. Харків'янам, власне, все одно - вони однаково добре грають як удома, так і в гостях. Торік, щоправда, не зуміли обіграти Кривбас на його полі, задовольнившись нічиєю (0:0). Цього разу від суперника також не пропустили, зате досягли неймовірного успіху в атаці - п'ять м'ячів у воротах Богдана Сарнавського.
Фото: facebook.com/fckryvbas

Неповний тур

Ювілейний тур - десятий за ліком - він же перший, в якому були зіграні лише шість матчів. Краматорськ з Волинню не зустрілися через спалах короновірусу в краматорському клубі, а поєдинок Олімпіка з ВПК-Агро з іншої причини - у зв'язку з неможливістю його проведення на домашньому стадіоні жодної з команд.

Феномен Оболоні
Пивовари не приховували своїх амбіцій - ще напередодні сезону заявили про те, що хочуть поборотися за Прем'єр-лігу. Але на них багато хто - у тому числі заможніші клуби - дивилися зверхньо. Оболонь, втім, на це не звертала уваги - команда Валерія Іващенка звикла доводити все справами, а не словами. "Полісся" у цьому вже переконалося. На черзі - інші?
Фото: fc.obolon.ua

Ужгород не програв
Закарпатський колектив - відвертий аутсайдер чемпіонату. Досі не перемагав. А з того часу, як його очолив Богдан Блавацький, лише програвав. У Горішніх Плавнях сталося чи не диво - "Ужгород" спромігся здобути очко, відстояв нічию з "Гірником-Спорт" (0:0). Проте на турнірному становищі це аж ніяк не позначилося - команда продовжує замикати турнірну таблицю.

Один гол господарів
Такого, здається, ще не було - господарі всіх шести матчів у десятому турі виявилися абсолютно безпорадними в атаці. Один гол на шістьох. Та й то він не приніс його "щасливчику" - "Поліссю" - навіть нічиєї: команда з Житомира розгромно поступилася "Оболоні" (1:4).
 



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору