Новини ЗМІ

Сидоров: Металург прагне принести грою задоволення вболівальникам

10:40, 26 вересня 2021

Герой дев’ятого туру у Другій лізі Олексій Сидоров поділився враженнями від перемоги над Сумами (5:0). Нагадаємо, що Олексій у цій грі відзначився дублем та віддав асист.

Фото: mfcmetalurg.com


- Звісно, приємно що мою гру відзначили авторитетні спеціалісти, - зазначив гравець. - Проте, на першому місці завжди результати команди. Головне, що змогли здобути важливу перемогу. Зроблю усе від себе залежне, щоб у наступних матчах приносити ще більше користі команді.

- Твій дубль допоміг Металургу здобути перемогу над ФК Суми з великим рахунком. З яким настроєм ви виходили на цю гру, адже у матчах проти аутсайдерів буває, що лідер недооцінює суперника?

- Ми кожного суперника поважаємо, тому недооцінки не могло бути. Налаштовувалися виключно на перемогу. Прагнули своєю грою та результатом принести задоволення вболівальникам. Щасливий, що нам це вдалося.

- На шостій хвилині ви відкрили рахунок. З ударом Коваленка впорався голкіпер, але ви першим опинилися на добиванні і відправили м’яча у сітку…

- Дійсно, опинився у потрібному місці, у потрібний час. Можна сказати, що у тому епізоді фортуна була на моєму боці, адже після сейву голкіпера м’яч відлетів прямо на ногу. Залишалося влучити у порожній кут.

- Наскільки цей забитий м’яч додав розкутості команді?

- Завжди важливо забити на початку зустрічі, адже це додає впевненості у власних силах і змушує суперника відкриватися.

- На 21-й хвилині ви скористалися навісом Сокола і забили другий у матчі м’яч. Можете пригадати той епізод і свої емоції після дубль?

-  Переповнювали позитивні емоції. Завжди приємно забивати. Варто відзначити партнерів по команді, адже без них не зміг би досягнути такого результату.

- У цьому матчі ви відзначилися дублем, віддали асист і заробили пенальті. Найкращий ваш матч на професіональному рівні?

- Вважаю, що зіграв на високому рівні. У мене майже все виходило і це не може не радувати. Проте, знаю, що мені ще треба багато над чим працювати.

Фото: mfcmetalurg.com


- Металург свої домашні матчі проводить на Славутич-Арені, куди завжди приходять багато глядачів. Чи відчувається підтримка вболівальників, чи ти під час гри абстрагуєшся від усього?

- Звісно, підтримка вболівальників відчувалася. На попередню домашню гру прийшло 4000 глядачів і ми за це їм вдячні. Граємо для вболівальників і робимо усе, щоб віддячити їм за підтримку. Приємно грати за справжньої футбольної атмосфери. Абстрагуватися від уболівальників на полі не можна, адже ми граємо виключно для них.  

- У останніх п’яти матчах ти забив шість голів і увійшов до складу кращих бомбардирів чемпіонату. З чим саме можна пов’язати твою результативність у останніх поєдинках?

-  Після тренування додатково працюю над реалізацією.  Після забитих м’ячів почав відчувати впевненість у власних силах. Сподіваюся, у наступних матчах гратиму ще краще.

- У цьому та попередньому сезонах ти забив 14 м’ячів. Але тільки одного разу гол був забитий з пенальті. Чому ти так рідко підходиш до 11-метрової позначки?

- У нашій команді є штатний пенальтист, і саме він виконує всі 11-метрові. Коли його немає на полі, то можу я пробити.

- Ти наймолодший гравець основного складу у своїй команді. Чи не заважає тобі юний вік спілкуватися з партнерами на полі на рівних?

- Жодних проблем з цим немає. У нас хороший мікроклімат всередині колективу. Досвідчені гравці допомагають на полі, та поза ним. Коли поруч такі гравці, тому мені грається легше.

- У наступному турі Металург грає з головним своїм конкурентом у боротьбі за перше місце – Перемогою. Обидві команди багато забивають і мало пропускають. Чого слід очікувати від цієї гри?

- Вважаю, що гра буде цікавою та водночас складною. Думаю, що глядачі отримають насолоду від перегляду матчу. Налаштовуємося лише на перемогу.

 БЛІЦ

  • Народився у Макіївці (Донецька область)
  • Вихованець донецького Шахтаря
  • Перший тренер – Скідан Ярослав Олександрович. В Академії Шахтаря займався під керівництвом Таранова Миколи Миколайовича.
  • Улюбленої команди немає, проте цікаво буде спостерігати за зірковим складом ПСЖ
  • Улюблений гравець – Євген Селезньов та Ромелу Лукаку
  • Мета у футболі? Прагну зіграти в Лізі чемпіонів

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору