Новини змагань

Ексклюзив! Рудавський: у Вовчанську тренувальний процес на найвищому рівні

09:00, 23 вересня 2021

20-річний захисник Вовчанська Михайло Рудавський починав сезон запасним гравцем, а зараз він все частіше виходить на поле у стартовому складі команди

Фото: fcvolchansk.com


У інтерв’ю пресслужбі ПФЛ молодий захисник Вовчанська Михайло Рудавський поділився враженнями від нічиєї з Ярудом (1:1) та розповів про тренувальний процес Андрія Березовчука.

- Михайле, у останніх матчах, коли виходите грати у стартовому складі, Вовчанськ завжди набирає очки. Наскільки комфортно тобі грати з партнерами по захисту?

- З кожним днем краще розуміємо один одного, награємо ігрові зв’язки. На даний момент мені грається комфортно. Думаю, що з кожним матчем почуватимуся більш впевнено.

- У минулій грі проти Яруда ваша команда довгий час вела у рахунку, але пропустила курйозний гол наприкінці матчу. Як вважаєте нічия – справедливий підсумок матчу?

- Гра була досить складною для нас. Яруд – хороша, непоступлива команда. Вважаю, що могли забивати більше, адже створили достатню кількість нагод. Проте, не забили і створили собі нервову кінцівку і у підсумку пропустили.

- На початку сезону до команди повернувся колишній головний тренер Андрій Березовчук. Як прийняла команда його повернення і що змінилось у підготовці до ігор?

- Я нещодавно приєднався до команди, тому коли прийшов, Березовчук вже працював. Тренувальний процес у нашій команді на найвищому рівні. Багато увагу приділяємо тактиці, награванню комбінацій та фізичній підготовці.

- У складі команди є багато відомих вікових гравців: Олег Шелаєв, Сергій Борзенко, Дмитро Батусов, Сергій Костюк. Вони пограли у відомих клубах в чемпіонатах УПЛ та Першої ліги. Наскільки комфортно ви почуваєтеся на полі поруч з ними?

- Почуваюся дуже комфортно, адже вони завжди можуть підказати у складних ситуаціях. З такими досвідченими партнерами грати одне задоволення, можна багато чому навчитися.

- Ви граєте під досить незвичним номером на футболці – 71. З чим пов’язаний такий вибір?

- Таким номер у мене був у попередньому клубі, тому вирішив нічого не змінювати.

- Свій наступний матч у чемпіонаті Вовчанськ зіграє у Херсоні проти Кристала. Між двома містами більш як 600 километрів. Як команда їздить на гостьові ігри. Наскільки важко долати такі відстані і виходити на поле після довгих поїздок?

-  Зазвичай вирушаємо за день до гри, тому є час для відновлення після дороги.  Так само є невеликі активації перед іграми і на матчі ми вже виходимо повністю готовими.

 

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору