Новини ЗМІ

Харріс: грав у УПЛ на стадіонах з приголомшливою атмосферою. Але в Харкові підтримка неймовірна

14:00, 22 вересня 2021

Новачок Металіста Кадим Харріс відповів на питання клубної пресслужби

Фото: metalist.ua


Новачок Металіста Кадим Харріс, який відзначив свій дебют у складі жовто-синіх голом у ворота Десни у матчі Кубка України, поділився своїми враженнями. Поєдинок завершився з рахунком 2:1 на користь команди з Харкова.

- Очікував, що дебютуєш за Металіст уже в цьому матчі?
- Так, у мене була розмова з головним тренером перед грою. Ми говорили про те, що я вийду, і для мене це стало приємним сюрпризом. Спочатку мова йшла про плюс-мінус 15 хвилин на полі, але я отримав ще більше ігрового часу. За цю довіру і за цей шанс дуже вдячний головному тренеру. Поки я провів з командою лише кілька тренувань, але крок за кроком будемо прогресувати і йти вперед.

Гол Харріса на 5:20


- Ти довго грав в Англії, де на трибунах завжди багато глядачів. Чи здивувала тебе атмосфера на харківському стадіоні? Як тобі вболівальники?
- Так, на батьківщині я грав і в Прем'єр-лізі, на приголомшливих стадіонах з прекрасною атмосферою, але те, що було у Харкові під час матчу - це неймовірно. Треба сказати, що в Англії через ситуацію з ковідом уболівальникам тривалий час вхід був заборонений, ми грали за порожніх трибун. Перед підписанням контракту я був на грі з «Поліссям», тоді спілкувався з менеджментом клубу, ми фіналізували деталі.

Вже тоді я зрозумів, що у Харкові фантастичні вболівальники і унікальна атмосфера на стадіоні. Я перейнявся цим уже тоді. Але коли ти сидиш на трибуні - це одне, а на полі - трохи інше. І тому дуже вдячний кожному вболівальнику, який в цей вечір прийшов на стадіон. Маю велику надію, що ми будемо радувати їх надалі і грою, і результатом.

- З перемогою, і успішного сезону тобі!
- (Запитує у перекладача, як перекласти «Thank you») Cпасибі.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору