Новини змагань

Шедевр від Агапова! Перша ліга. Цікавинки дев'ятого туру (відео)

10:30, 22 вересня 2021

Топ-події Першої ліги: про вірус і і перші дублі

Фото: facebook.com/fcpodillya


Вірус Краматорська

 - Матч відбудеться за будь-якої погоди, але не буде зіграний через коронавірусну інфекцію. Здавалося, що найгірше позаду, що карантинні умови і вакцинація зробили свою справу - і тепер уже ніщо не стане на заваді грі. Але... Біда спіткала Краматорськ, у складі якого захворіли на коронавірус 16 гравців. З Оболонню команда не зустрілася, перенесений і найближчий матч з Волинню.

ФК Краматорськ готувався натхненно до найближчих матчів. Фото: facebook.com/fcakr55


Перша втрата Металіста

- Непереможних команд не існує. Усі втрачають очки. Вісім турів - зі старту сезону - Металіст незмінно перемагав. Але в дев'ятому - ні, не поступився! - але втратив перші очки, зігравши внічию з Поліссям (1:1).

Фото: metalist.ua


Черговий шедевр

Як відомо, будь-яку жінку прикрашає син, що йде поруч. Будь-який матч прикрашають голи-красені. Останнім часом їх, дійсно, чимало. Як приклад - шедевр Миколи Агапова з Альянсу (на відео з 3:30)- чи не від центру поля форвард поцілив у ворота Гірника-Спорт, а його команда в підсумку святкувала перемогу - 4:0.


Ужгород без перемог

- Закарпатська команда - відвертий аутсайдер чемпіонату. Жодної перемоги. Лише одне очко після дев'яти турів. Не допомогла, як бачимо, і зміна головного тренера. З Богданом Блавацьким Ужгород програв уже чотири матчі.

Фото: facebook.com/UzhFC


Перші дублі Карпенка і Прядуна. Поділля в рідних стінах розгромило Кремінь (4:1), Олімпік у гостях обіграв Агробізнес (2:0). Ці два матчі поєднує одна річ - у складі переможців дублями відзначились Ігор Карпенко та Максим Прядун. Для обох - це перші дуплети на рівні Першої ліги.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору