Новини ЗМІ

Хобленко: яскрава зірка Першої ліги

09:00, 18 вересня 2021

ПФЛ представляє Героя восьмого туру у Першій лізі

Головною подією восьмого туру у Першій лізі став покер нападника Кривбаса Олексія Хобленка. Олексій приніс своїй команді важливу перемогу у грі з Ужгородом (5:0), а жодне спортивне ЗМІ не обійшло увагою цю важливу подію у світі футболу нижчих ліг.

Поразка у матчі з Альянсом у минулому турі розізлила амбітну команду з Кривого Рогу. Підопічні Приходька з перших хвилин насіли на ворота новачка Першої ліги, не даючи гостям часу на те, щоб «підняти голову». 27-річний нападник зіграв мабуть свій найкращий матч на професіональному рівні і відправив аж чотири (!) м’ячі у ворота суперників. Звертаємо увагу, що Олексію вдалося підкорити це досягнення за 23 хвилини. Загалом, це перший покер у нинішньому футбольному сезоні.

Хобленко грає в Кривбасі з глибини, фактично на одній лінії з центральним півзахисником, проте він вдало використовує набіги з глибини поля. Відзначаємо вмілу гру нападника на стандартах. Досвідчений 27-річний футболіст проводить свій перший сезон в ПФЛ і він точно є однією з провідних зірок Першої ліги.

Цей покер дозволив Хобленку одноосібно очолити гонку бомбардирів. У активі голеадора вже вісім забитих м’ячів у нинішньому сезоні. За системою гол+пас Хобленко вже набрав 12 очок (8+4).

До речі, у серпні ПФЛ визнала гравця найкращим у місяці. Для Хобленка це перший покер на професіональному рівні. За це досягнення він подякував партнерам по команді і вболівальникам.

Пряма мова

  • Головне, що отримую стабільну ігрову практику і своїми забитими м’ячами приношу користь команді. Щасливий, що маю нагоду проявляти свої найкращі якості. У Кривбасі отримав те, чого не мав попередні пів року. Дякую тренерську штабу та партнерам по команді.
  • Вдячний команді, адже вдалося об’єднатися за такий короткий проміжок часу. Команда зібралася разом тільки за два місяці до чемпіонату, а половина з нас навіть не проходила командні збори. Вважаю, що ми на правильному шляху. Атмосфера у колективі на найвищому рівні

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору