Новини змагань

Найбільш результативний тур, найшвидший покер! Перша ліга. Цікавинки восьмого туру

10:30, 14 вересня 2021

Топ-події Першої ліги: про результативність і рідні стіни

Фото: facebook.com/fckryvbas


Покер Хобленка

- Матч Кривбас - Ужгород 100% увійде до історії. Форварду господарів Олексію Хобленку вдалося зробити покер - перший у цьому сезоні. Він забивав Ужгороду на 19-й, 26-й, 36-й і 41-й хвилинах, тобто на встановлення своєрідного рекорду у лідера атак криворіжців пішло всього 22 хвилини.

Результативність команд

22, 15, 18, знову 22, 16, 21, знову 15. "Що це за цифри?" - поцікавиться допитливий читач. Відповідаємо: це загальна кількість забитих м'ячів у кожному турі поточного чемпіонату. Але восьмий ігровий день виявився надрезультативним: у восьми матчах - 25 голів (у середньому - 3,13). Лише в одній грі - у Горішніх Плавнях, де зустрічалися "Гірник-Спорт" і "Поділля", - глядачі не побачили м'ячів.

Фото: facebook.com/fckremin


Гостьовий успіх Альянса

Команда з Липової Долини на полях суперників, звісно, перемагала, однак більше трьох м'ячів не забивала. У Тернополі сталася, мабуть, найбільша сенсація 8-го туру. Альянс розтрощив місцеву Ниву з рахунком 5:1, здобувши найбільшу гостьову перемогу в Першій лізі.

"Гірник-Спорт" перервав смугу невдач

Рідні стіни допомогають. Проте не всім і не кожному. Для Гірника-Спорт рідна арена перетворилася на "чужу" ще в минулому чемпіонаті, невдачі переслідували команду й в цьому сезоні. Загалом підопічні Ігоря Жабченка програли в Горішніх Плавнях сім поспіль зустрічей. Жах закінчився у матчі з Поділлям, в якому була зафіксована нічия - 0:0.

Гірник-Спорт перервав серію з поразок на власному стадіоні. Фото: facebook.com/girniksport


Не рідні стіни Краматорська

Лідера чемпіонату краматорці мали приймати на рідному Авангарді. Але у так звані плани команди втрутилося культурне життя - через концерт співака Monatika гру довелося перенести на поле харків'ян. Ось так рідні стіни в одну мить перетворилися для Краматорська в не рідні. Що й вилилося в підсумковий рахунок - 0:3 від Металіста.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору