Новини змагань

Розпач Ужгорода. Перша ліга. Футбольні цікавинки сьомого туру

11:00, 7 вересня 2021

Повернення Гірника-Спорт, перша невдача Кривбаса

Фото: facebook.com/fcab.com.ua


Забивний бразилець

Металіст заявив Матеуса Пейшото 20 серпня, а вже 22 числа він відзначив дебют за свою нову команду голом у ворота Оболоні (3:0). Наступного туру забив Волині (3:0), а у сьомому записав у свій актив прем'єрний дубль, двічі засмутивши голкіпера ВПК-Агро (2:0) Махновського. Чотири голи в трьох матчах - це по-бразильськи. Не забуваємо і його гол у матчі Кубка України...


Вихід з кризи

Ігор Жабченко жалівся: "Команда добре грає, але результату немає". Турнірна ситуація склалася так, що після шести турів Гірник-Спорт з трьома очками посідав 15 сходинку. Здавалося, жодних перспектив. Криза. Але поєдинок у Волочиську довів - найгірше у "гірників" позаду. У тому числі - чотириматчева програшна серія.

Фото: facebook.com/fcab.com.ua


Перша поразка Кривбаса

Колись це мало статися. Команд, що не програють, у світі просто не існує. Кривбас шість турів йшов без поразок, поки не поїхав до Сум. Альянс дуже вдало і потужно грає в рідних стінах - і перемога над одним з лідерів - тому яскраве підтвердження.

Фото: facebook.com/fckryvbas


Луцький десант

Напередодні зустрічі з Оболонню склад Волині поповнили шестеро новачків. Найвідоміші з них - Хагназарі, Цюпа, Кучеренко. Втім, такий крутий десант не допоміг лучанам уникнути поразки. Другої в цьому сезоні.


Стіни не допомогають

Говорять, що підтримка рідних уболівальників має не лише надихати гравців, а й допомогати їм здобувати перемоги. Та це більше схоже на міф чи вигадку журналістів. Ужгород з моменту дебюту в першій лізі провів четверту гру на "Авангарді" і зазнав четвертої поразки. Різниця м'ячів вкрай невтішна - 1:13. Найгірший результат сезону.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору