Новини змагань

Фальковський: секрет успіху Миколаєва - у головному тренері

09:30, 2 вересня 2021

Герой шостого туру у Другій лізі Данило Фальковський поділився враженнями від перемоги над Перемогою (2:1), а також розкрив секрет успіху команди

- Дуже дякую, мене переповнюють позитивні емоції, - сказав пресслужбі ПФЛ гравець. - Щасливий, що став найкращим у турі. Перемога у цій почесній номінації надихає на нові звершення. Зроблю усе можливе, щоб у майбутньому приносити ще більше користі команді.

- З якими очікуваннями підходили до матчу з Перемогою? Розуміли, що з огляду на такий впевнений старт суперники на вас налаштовуватимуться зовсім по іншому?

- Розуміли, що суперник досить непростий. Перемога ставить перед собою амбітні завдання, там зібрані хороші виконавці. Ми серйозно налаштовуємося на будь-якого суперника, не дивлячись на місце у таблиці. Прохідних матчів у нашій групі немає.

Ставимо перед собою завдання перемагати у кожному матчі. Рухаємося крок за кроком.

- Пропущений м’яч від Литвяка став для вашої команди холодним душем? Які корективи довелося вносити?

- Ми не очікували такого старту матчу. На жаль, у тому епізоді припустився помилки, яка призвела до пропущеного м’яча. Думаю, що цей м’яч нас ще більше розізлив та мотивував. Важливо, що вже не в першому матчі поступаємося у рахунку, проте знаходимо у собі сили, проявляємо характер і досягаємо результату.

- Уже через три хвилини після вашого результативного удару рахунок став нічийним. Можете пригадати той епізод?

- Прагнув виправити свою помилку, яка призвела до пропущеного м’яча. Отримав чудову передачу від Віктора Окатого, на замаху прибрав захисника і пробив у дальній кут. Вдалося відзначитися ефектним забитим м’ячем, який водночас став дуже важливим у матчі.

- На 23-й хвилині ви забили другий м’яч у матчі і вивели команду уперед. Відчули, що після цих швидких двох м’ячів суперник вже був деморалізований?

- Відчувалося, що суперник був шокований, проте гравці Перемоги швидко повернулися у гру і продовжували боротися до останнього.

- На чому акцентував увагу тренерський штаб у перерві?

- Важливо було правильно накривати суперника, не давати вільних зон. Необхідно було грати у свій футбол і не припускатися дитячих помилок. Думаю, що нам вдалося втілити у життя настанови тренера.

- Наскільки складним для команди була друга половина зустрічі?

- Необхідно було докласти максимум зусиль для того, щоб втримати перемогу. Відчувалося, що суперник виглядав краще у функціональному плані, адже вони постійно грають на штучному газоні. Щасливий, що нам вдалося здобути важливу перемогу у протистоянні з гідним опонентом.

- Миколаїв зараз очолює групу Б, команда йде без поразок. За рахунок чого вдалося досягнути такого результату?

- Необхідно відзначити роботу Сергія Шевченка, який доклав максимум зусиль для того, щоб команда вийшла на новий рівень. До того ж, у Миколаєві хороша атмосфера всередині колективу і це допомагає нам досягати результату.

- Матч проти Перемоги особисто для вас став найкращим на професіональному рівні?

- У кожній грі намагаюся демонструвати свої найкращі якості. Впевнений, що моя найкраща гра ще попереду.

- У наступному турі гратимете проти Полтави. Які очікування від матчу з дебютантом Другої ліги?

- Цьогоріч дуже цікавий та непередбачуваний чемпіонат. У нашій групі низка сильних та амбітних команд. До гри з Полтавою підходимо з максимальною концентрацією та налаштовуємося виключно на перемогу.

                                                                 БЛІЦ

  • Народився у Кропивницькому
  • Вихованець ФК Зірка
  • Перший тренер – Антонов Андрій Олександрович
  • Улюблений гравець – Францеско Тотті
  • Улюблені команди – Ліверпуль, Рома
  • Мрія у футболі? Прагну дорости до рівня збірної України

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору