Новини змагань

Перша ліга. Футбольні цікавинки шостого туру

14:00, 30 серпня 2021

Яскравий камбек Кривбаса та подарунок для тренера

Фото: facebook.com/fckryvbas


Дебют Блавацького

- Після п'ятого туру і чергової поразки Ужгород змінив головного тренера. Михайла Іваницю, який очолював команду з липня, змінив відомий по роботі з Оболонню та Львовом Богдан Блавацький. Дебют 58-річного фахівця припав на гостьову гру з Краматорськом. Втім, зачепитися бодай за очко закапрпатцям не вдалося - Блавацький розпочав з поразки.


Дубль Коломойця на очах Шевченка та Усика

- Третю перемогу в чемпіонаті Полісся здобуло на очах легендарних спортсменів - матч у Житомирі відвідали Андрій Шевченко та Олександр Усик. Невідомо, чи то їх поява подіяла на форварда господарів Юрія Коломойця, чи то зірки зійшлися у цей день - досвідчений гравець двічі розписався у воротах Альянса. Перший дубль Коломойця у Першій лізі за останні вісім років.

Зірковий Андрій Шевченко відвідав матч Полісся - Альянс (3:1). Фото: facebook.com/fcpolissya


Камбек Кривбаса

- Веселим видався матч у Кривому Розі. На 14-й хвилині господарі поступалися Поділлю з рахунком 0:2. Здавалося, одному з лідерів не уникнути втрати очок. Але гравці Кривбасу, підтримувані майже двотисячною армією вболівальників, проявили справжній характер і зуміли не лише відновити рівновагу, а й вирвати три очки. Переможний м'яч на рахунку В'ячеслава Рябова.


Перервана серія Кременя

- Команда Ігоря Столовицького розпочала сезон з перемоги, але потім настала чорна смуга. Чотири поразки поспіль із загальним рахунком 2:11. Втім, як відомо, рано чи пізно усе в житті закінчується. Закінчилася й програшна серія Кременя. У дербі Полтавщини все вирішив постріл з 11-метрової позначки.


Вітання Городову

- Краматорськ привітав тренера перемогою. У суботу, в день матчу з Ужгородом, 43 роки виповнилося наставнику Краматорська Олексію Городову. Свято господарі не зіпсували, як до цього не прагнули гості. Поздоровили свого тренера, як це і має бути - яскравою перемогою. Городов щасливий - у Краматорська 12 очок і третя сходинка в таблиці.

Фото: facebook.com/fcakr55


 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору