Новини ЗМІ

Чепурненко: можу принести ще багато користі Діназу

14:30, 28 серпня 2021

Провідний півзахисник Діназа Євгеній Чепурненко пошкодив хрестоподібну звязку коліна

Фото: dinaz.com.ua


Герой п’ятого туру у Другій лізі Євгеній Чепурненко перед матчем з Черніговом поділився враженнями від перемоги над Карпатами (1:0) та розповів про травму, через яку змушений буде пропустити найближчі матчі.

- Приємно перемагати у такій почесній номінації як герой туру, це означає, що рухаюся у правильному напрямку. Для мене визнання є додатковою мотивацією. Зроблю усе від себе залежне, щоб у майбутньому грати ще краще та приносити перемоги команді.

- На чому акцентував увагу тренерський штаб перед грою з Карпатами, які потужно розпочали сезон і до матчу з Діназом ще не програвали?

- Розуміли, що гратимемо проти сильного суперника, з кваліфікованими виконавцями у складі. Бюджет клубу дозволяє ставити найбільш амбітні завдання. Тренерський штаб вимагав підійти до протистояння з максимальною концентрацією і продемонструвати свою найкращу гру на даний момент.

- У минулому турі ви поступилися ЛНЗ, а в кубковому матчі програли Оболоні. У психологічному плані ці поразки ще більше розлютили команду та мобілізували?

- Звісно, перед матчем з Карпатами був не найкращий психологічний стан у нашої команди. Проте, часу засмучуватися не було, адже попереду на нас очікують низка важливих матчів. Розуміли, що для покращення психологічного стану необхідно обов’язково обігрувати Карпати.  Задоволені, що змогли досягнути свого. Вірю, що перемога над Карпатами надасть нашій команді впевненості у власних силах.

- Погоджуєтеся з тим, що матч з Карпатами був ваш найкращий після повернення з Десни?

- Можливо, але я впевнений, що моя найкраща гра ще попереду. Можу принести ще багато користі Діназу.

- Загалом, як оціните старт сезону для команди? Що вдалося, а що ні?

- Вважаю ,що все ж декілька залікових пунктів недобрали. Наша мета – демонструвати змістовний футбол, який подобатиметься вболівальникам. Якщо гратимемо у свій найкращий футбол, то результат обов’язково буде.

- У наступному турі гратимете проти Чернігова. Недооцінки суперника не може бути?

- Цей суперник багато крові випив у нас у минулому сезоні, тому про недооцінку навіть не йдеться. Матч буде складний, адже гратимемо на штучному покритті. На жаль, наприкінці минулого матчу травмувався. Лікарі підозрюють розрив хрестоподібних зв’язок, тому деякий час змушений буду пропустити.

Бліц

  • Народився у Бердянську
  • Вихованець футбольної школи Княжа (Щасливе)
  • Перший тренер — Руслан Миколайович Доценко
  • Улюблена команда — Реал
  • Улюблений гравець — Кріштіану Роналду
  • Мета у футболі – досягнути якомога більшого з Діназом

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору