Новини ЗМІ

Хеттрик Куліша: скромний Герой п'ятого туру

11:00, 27 серпня 2021

Представляємо Героя п’ятого туру у Першій лізі

Фото: офіційна сторінка ФК "ВПК-Агро" у ФБ


Головною подією п’ятого туру у Першій лізі став хет-трик нападника ВПК-Агро Станіслава Куліша. Станіслав приніс своїй команді важливу перемогу у грі з Ужгородом (3:1).

З огляду на турнірну точку зору матч проти новачка Другої ліги для ВПК-Агро був дуже важливий, адже до того команда здобула лише одну перемогу у сезоні. Підопічні Грицая провалили початок зустрічі, але не опустили руки і продовжували гнути свою лінію. Досвідчений 32-річний нападник взяв на себе лідерські якості і повів за собою партнерів по команді. Станіслав ще у першому таймі зрівняв рахунок, а у другій половині зустрічі забив ще два м’ячі, які принесли ВПК-Агро другу перемогу у сезоні.

Загалом, це вже четвертий забитий м’яч Куліша у нинішньому сезоні. Форвард також забив у переможному матчі з Агробізнесом (3:0). У нинішньому сезоні спрацьовує таке правило: «Якщо забиває Куліш, то ВПК-Агро перемагає».

Нагадаємо, що форвард є вихованцем Дніпра, у Другій лізі дебютував за Дніпро-75, клуб, який недовго пограв на всеукраїнському рівні в 2000-х. Далі в кар’єрі Куліша були аматорські команди – нікопольські Колос та Електрометалург, а також Дніпро-2, звідки він не зміг пробитися в основу тодішнього гранда.

Переломним моментом у кар’єрі Станіслава став перехід у кам’янську Сталь влітку 2012 року. Багато забивав, піднявся у ПФЛ, пізніше перейшов у вищий дивізіон. В УПЛ грав за харківський Металіст, ФК Олександрія та рівненський Верес, але саме з поверненням у рідне місто повернув собі бомбардирський тонус. За 35 матчів за Дніпро-1 Куліш забив 19 м’ячів.

Пряма мова

  • "Будь-який футболіст хвилюється, коли пробиває одинадцятиметровий, тому дуже важливо вміти справлятися зі своїми емоціями. Чудово, що мені вдалося реалізувати пенальті та вивести команду уперед. Цей реалізований пенальті додасть мені впевненості у майбутньому."
  • "Вважаю, що 10-15 м’ячів форвард повинен забивати, а то і більше.  Ставлю перед собою тільки максимальні завдання. Чим більше, тим краще".

Бліц

  • Народився в Дніпрі
  • Вихованець школи ДЮФШ Дніпромайн
  • Перші тренери Борис Подорожняк і Володимир Кузнєцов

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору