Новини змагань

Перша ліга. Футбольні цікавинки п'ятого туру

14:00, 24 серпня 2021

Перший хет-трик і глядацький рекорд

Фото: facebook.com/fcpodillya


Хет-трик Куліша

- Перший хет-трик сезону - у п'ятому турі. Герой матчу в Ужгороді Станіслав Куліш тричі розписався у воротах господарів, на це в нього пішло 73 хвилини. Для досвідченого форварда це прем'єрний "трюк з капелюхом" у складі ВПК-Агро і загалом третій на рівні Першої ліги.

Фото: офіційна сторінка ВПК-Агро у ФБ


Глядацький рекорд сезону

- Цей сезон засвідчує, що через карантинні обмеження вболівальники скучили за грою. З кожним туром туром їх стає все більше. П'ятий ігровий день узагалі виявився рекордним у сезоні - 38 592 глядача відвідали стадіони Першої ліги. Попереднє досягненне було встановлене в другому турі - 32 188 уболівальників.

Переможний "Металіст"

- П'ять турів - п'ять перемог. 100 % показник. Чемпіонський результат. "Металіст" - єдина команда Першої ліги, що не втратила очок на старті сезону. І також найрезультативніша - 14 голів, що в середньому - майже три за гру (якщо точніше - 2,8).

Фото: facebook.com/MetalistFC


Турнірний стрибок "Ниви"

- Ігор Климовський, можливо, не чарівник, але те, що талановитий фахівець - це стовідсотково. У минулому році Нива боролася за виживання в Першій лізі, і зберегла прописку. Завдяки Климовському, який очолив команду лише в квітні. А в цьому чемпіонаті з ним тернополяни вже штурмують вершини - з 10 очками на третьому місці. Роком раніше - після тих самих п'яти турів - Нива була лише 11-ю.

Фото: facebook.com/fckremin


Остання гра Іваниці

- Нетривалою виявилася робота Михайла Іваниці в Ужгороді. Він очолив дебютанта Першої ліги на початку липня, проте провів з командою лише підготовчий період і п'ять матчів чемпіонату. Програшна гра проти ВПК-Агро (1:3) виявилася останньою для 61-річного Іваниці. Тепер у закарпатців інший тренер.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору