Новини змагань

Кравченко: виконання тренерських настанов допомагає Миколаєву досягати результату

14:00, 21 серпня 2021

Герой четвертого туру у Другій лізі Сергій Кравченко поділився враженнями від матчу з Вікторією (3:1), а також розкрив секрет успіху команди на старті сезону.

Фото: facebook.com/mfcmykolaiv


- Для мене на першому місці результати команди, - переконує гравець. - Щасливий, що змогли здобути важливу перемогу. Особисті досягнення – приємний бонус, який безумовно мотивуватиме мене на  нові звершення.

- З якими очікуваннями підходили до матчу з новачком Другої ліги, який потужно розпочав сезон?

- Ретельно розбирали гру суперника. Знали, що у цій команді грають досвідчені гравці, тому легкої прогулянки не очікували. До того ж, виїзд до Миколаївки був непростий. Налаштовувалися виключно на перемогу, інший результат нас не влаштовував.

- Пропущений м’яч вже на першій хвилині став холодним душем для команди? Довелося змінювати план на гру?

- Звісно, пропускати на першій хвилині дуже неприємно і це не могло не тиснути на команду. Проте, змінювати свій першочерговий план на гру не стали. Прагнули якомога швидше зрівняти рахунок. Добре, що вдалося забити ще у першому таймі і це нам додало позитивних емоцій. Забивати у роздягальню завжди приємно.

- Які корективи вніс тренерський штаб під час перерви?

- Розібрали помилки, поспілкувалися один з одним. Налаштувалися лише на перемогу. Головне, що весь колектив вірив у перемогу. Необхідно було більше атакувати, тиснути на ворота суперника та реалізовувати свої нагоди.

- На 57-й хвилині ви ударом із під захисника відправили м’яча у сітку і вивели команду уперед. Відчували, що перемогу вже не віддасте?

- З’явилося більше впевненості у власних силах. Проте, залишалося грати ще півгодини, тому необхідно було продовжувати гнути свою лінію і забивати ще.

- На 81-й хвилині ви першим встигли на добиванні і забили свій другий у матчі м’яч. Зіграли на досвіді?

- У цьому епізоді віддав партнеру, але його удар парирував воротар. Я опинився у потрібному місці у потрібний час і відправив м’яч у сітку. Забив важливий м’яч для команди і цьому дуже щасливий.

Огляд матчу Вікторія - Миколаїв - 1:3


- Погоджуєтеся з тим, що це один із найкращих вашим матчів за останній період?

- На кожну гру налаштовуюся максимально, намагаюся проявити свої найкращі якості, щоб допомогти команді перемогти. Переконаний, що моя найкраща гра ще попереду.

- Миколаїв у нинішньому сезоні ще не поступався. Розкрийте секрет успіху команди на початку чемпіонату?

- До всіх суперників підходимо з максимальною відповідальністю, нікого капелюхами не закидуємо. Виконуємо тренерські настановили і це приносить нам результат. З вірою у власні сили можна багато чого досягнути.

- У наступному турі гратимете проти Сум. Які очікування від цього матчу? Гратимете з позиції сили?

- На тижні грали кубковий матч, тому на відновлення залишилося мало часу. Налаштовуємося лише на перемогу і з бойовим налаштуванням підходимо до гри з Сумами.

 

Пресслужба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору