Новини змагань

Захисник Лівого Берега Курко: Олімпік скористався нашими помилками в захисті

17:40, 20 липня 2021

Захисник Лівого Берега Василь Курко поділився враженнями від кубкового матчу проти Олімпіка (2:3), а також розповів про очікування від протистояння з Мункачем.

- Матч проти Олімпіка став, напевно, найбільш серйозним випробуванням для молодої команди Лівого Берега?

- Дійсно, це був суперник, матч з яким став для нас іспитом.  Олімпік грає в Першій лізі, тому могли реально оцінити власні сили на тлі такої команди.

- Здалося, що не вистачало в цьому матчі футбольного фарту, тоді як у Олімпіка все виходило. Щоправда Анатолій Бузник після матчу сказав, що не вистачило десь індивідуальної майстерності….

-  Не хочу жалітися на невезіння. Олімпік скористався нашими помилками в захисті, а ми не змогли забити більше ніж суперник. Погоджуюся з тим, що до такого результату призвели індивідуальні помилки. Ця гра для нас стала дуже корисною і ми обов’язково проведемо роботу над помилками.

- Що сказали на розборі гри тренери?

- У нашій команді не розбирають гру відразу після її завершення. У п’ятницю проаналізували матч, відзначили як позитивні, так і негативні моменти у нашій грі. Звісно, у команді всі засмучені, адже хотіли якомога далі пройти в Кубку України. Проте, сумувати немає часу, адже попереду на нас очікує матч з Мункачем.

- Що знаєте про Мункач? З таким суперником без зірок в складі ще складніше грати?

- Дійсно, у колективі із Мукачевого грають молоді футболісти і ця команда досить непогано розпочала сезон. Хлопці голодні до футболу, хочуть проявити себе. Такі суперники дуже небезпечні. На теоретичному занятті розберемо сильні та слабкі сторони Мункача.

- Є відчуття, що від гри до гри на Лівий Берег все серйозніше налаштовуються?

- Звісно, суперники нас остерігаються, адже саме Лівий Берег зараз лідирує у групі. Сподіваюся, що своїми результатами та грою змушуватимемо всі команди Другої ліги серйозно ставитися до нас.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору