Новини ЗМІ

Груша: Агробізнес на всі матчі виходить з максимальною концентрацією

12:00, 13 серпня 2021

Герой четвертого туру у Першій лізі нападник Віталій Груша відповів на питання ЗМІ

Герой третього туру у Першій лізі Віталій Груша поділився враженнями від перемоги над Краматорськом (2:0) та розповів про причини невдалого старту команди у новому сезоні. Відзначимо, що хавбек забив другий м'яч у матчі та зняв всі питання про переможця.

- Звичайно, для кожного футболіста приємно отримувати таку відзнаку, - відзначив гравець. – Та все ж для мене важливіше здобувати позитивний результат з командою. У першу чергу хочеться подякувати тренерському штабу, партнерам по команді, а також всьому клубному персоналу, адже це плоди нашої спільної роботи. Для мене на першому місці завжди успіхи команди, а особисті досягнення - приємний бонус.

 - Невдалий старт на команду тиснув у психологічному плані чи навпаки, більше мотивував?

- Звичайно, негативні результати тиснули на команду у психологічному плані, але ми на всі матчі виходимо з максимальною концентрацією та відповідальністю.

- Що на вашу думку не виходило у команди у дебютних матчах нового сезону?

- Це більше питання до тренерського штабу. Наче й грали непогано, мали свої моменти, але багато м’ячів пропустили наприкінці матчів. Не завжди результат відповідав якості гри.

- На чому акцентував увагу тренерський штаб перед грою з Краматорськом, який приємно здивував на старті сезону?

- Тренер наголошував на тому, що нам необхідно дотримуватися свого стилю гри. Розуміли, що гратимемо проти серйозного суперника, який показав якісний футбол на старті сезону. Налаштовувалися на цікавий та безкомпромісний футбол.

- На 25-й хвилині Черненко забив зі штрафного, який ви заробили. Отримали естетичне задоволення від цього шедевру?

- Звичайно, від кожного забитого м’яча отримав задоволення. Забитий м’яч Руслана був красивим і водночас дуже важливий.

- Стиль гри Краматорську був для вас зручним чи знадобився час, щоб підлаштуватися?

- Стиль гри у Краматорську був зручним. Відчували, що гра нам дається, переважаємо суперника. Проте, завжди треба грати до кінця. Поки не прозвучав фінальний свисток, необхідно бути максимально сконцентрованими.

- На 64-й хвилині після скидання Курила ви відправили м’яча у сітку. Розуміли, що перемогу не віддасте, з огляду на перебіг матчу?

- Ще до забитого м’яча могли забивати, але нас підвела реалізація. Проте, цей забитий м’яч на нас вплинув в психологічному плані. Всією командою вірили в перемогу і, дякувати Богу, у нас все вийшло.

- Наскільки вам комфортно грається у нападі? Вже звикли до цієї позиції?

- Поступово звикаю до нової позиції. З кожним наступним матчем більш впевнено відчуваю себе у нападі. Головне щоб нашій команді це приносило позитивний результат.

- У психологічному плані команда окрилена після трьох залікових пунктів, які здобули минулої суботи?

- Перемоги завжди окриляють, додають позитиву. Хочеться, щоб команда не зупинялася на досягнутому, а лише прогресувала і продовжувала рухатись вгору по турнірній таблиці.

- Які очікування від матчу з Поліссям, яке теж потужно провело минулий тур?

- Як і від кожного матчу, так і від матчу з Поліссям, очікую нелегку гру. Житомирська команда підсилилася футболістами, які мали досвід гри у Прем’єр лізі.

Бліц:

  • Народився у с.Вельбівне, Острозький район, Рівненська область
  • Вихованець КДЮСШ м.Нетішин
  • Перший тренер - Моцюк Володимир Володимирович
  • Улюблена команда у Європі Реал
  • Улюблений футболіст Роналду
  • Моя мрія здобути трофеї найвищого ґатунку

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору