Новини змагань

Кіча: яскравий дебютант Перемоги

16:00, 12 серпня 2021

ПФЛ та Sport Arena  називають героя третього туру Другої ліги 2021/22

Фото: facebook.com/fcperemoga


31-річний півзахисник Перемоги Антон Кіча став найкращим гравцем третього туру Другої ліги. Досвідчений хавбек відзначився дублем у матчі з Ярудом і приніс дебютну перемогу своїй команді у сезоні.

Першим професіональним клубом Кічі був Дніпро-75. У складі цієї команди Антон провів півтора сезони, за які встиг відіграти 39 матчів і відзначитися забитим м’ячем. Навесні 2010 року на запрошення Едуарда Хаврова перейшов в Іллічівець. Серед дублерів азовців став одним з основних гравців. Проте, за основну команду зіграв всього три матчі. Потім на правах оренди перейшов до Олександрії і у складі цієї команди відіграв 30 матчів і забив два м’ячі.

Влітку 2013 року уклав з олександрійцями повноцінний контракт. З цією командою ставав бронзовим (2012/13) і срібним (2013/14) призером турнірів першої ліги. І всього у складі команди провів 30 матчів і забив два м'ячі.

У лютому 2015 року перейшов до Чорноморця, де до кінця сезону зіграв лише три матчі у Прем'єр-лізі і ще дві на кубок, голами не відзначився і в червні покинув клуб.

В липні 2015 року Кіча повернувся до Першої ліги. У складі харківського Геліосу гравець зіграв аж 83 матчі і забив п’ять м’ячів. Антон грав у цій команді аж до моменту розпаду – до 2018 року. За два роки після того як покинув Геліос зіграв 22 матчі за Гірник-Спорт, 12 за Минай та 18 за ВПК-Агро.

Фото: facebook.com/fcperemoga


Влітку 2021 року Кіча поповнив ряди Перемоги. Дебют досвідченого хавбека став дуже вдалим. За два матчі Антон встиг забити два м’ячі. Своєю грою майстерний хавбек змусив капітулювати захист Яруда, принісши дебютну перемогу своїй новій команді – 2:1. А його перший забитий м’яч доводить, що цей футболіст має чималий футбольний талант.

Про гравця

Народився у Дніпрі. Його першим тренером був Анатолій Зюзь у ДЮСШ 12. Далі у дитячому футболі був ФК Інтер під керівництвом Олександра Лісковця. У спортінтернаті ДВУФК футбольні навики гравцеві прищеплювали Олег Саліхов і Віктор Ястребов. Улюблений чемпіонат АПЛ, тому і улюблений клуб – Манчестер Юнайтед.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору