Новини змагань

Зубков: СК Краматорськ зараз рухається згідно з планом

14:00, 5 серпня 2021

Герой другого туру у Першій лізі Руслан Зубков поділився враженнями від перемоги над Кременем (2:0), а також поділився секретом успішного старту сезону

Фото: fcavangard.com


- Для мене важливо бути кращим у кожному матчі, власне для цього тренуюся щоденно, - відреагував гравець на визнання найкращим у другому турі. -  Приємно перемагати у такій почесній номінації, адже це надасть впевненості у власних силах. Хочу відати належне команді, без партнерів не зміг би досягнути такого результату. Вважаю, що вся наша команда – герої.

- Ваша команда дуже потужно розпочала сезон. Поділитеся секретом успіху?

- Дійсно, такі результати не можуть не радувати. Разом з хлопцями налаштовувалися з першого туру взятися за справу, демонструвати свій потенціал. Важливо не провалити старт сезону, щоб потім не наздоганяти. До того ж, у цьому сезоні формат змагань змінився і командам зараз складніше досягати своїх результатів. СК Краматорськ зараз рухається згідно з планом. Про місця у таблиці зараз зарано говорити, адже чемпіонат лише почався. Секрет успіху команди? В команді дружній колектив і це нам допомагає.

- Перемога над Гірником-Спорт у першому турі окрилила команду? Повірили у власні сили?

- Ця перемога не була для нас несподіваною, адже команда у нас сильна і спроможна дати кожному супернику. Рухаємося згідно з наміченим планом. У нас є завдання, які намагатимемося виконати. Чудово, що стартували з перемоги. Такий початок сезону додав нам віри у власних силах.

- На чому акцентував тренерський штаб перед грою з Кременем? Наскільки цей суперник вважався небезпечним?

- Ми готували до матчу з молодою та амбітною командою. Розуміли, що гра буде складною. Необхідно було продемонструвати свої найкращі якості і терпіти протягом гри. Знав декількох гравців з Кременя і ця мені допомогло протягом матчу.

- На 38-й хвилині з ударом Даудова впорався Старченко, але ви першим опинилися на добиванні і відкрили рахунок. Напевно, ціну цього забитого м’яча у роздягальню переоцінити неможливо?

- Звісно, нам було важливо піти на перерву ведучи у рахунку, щоб почуватися впевненіше. У нас багато чого не виходило, але цей забитий м’яч окрилив команду. Суперник зіграв дуже здорово і ми тривалий час не могли знайти до них ключі. Проте, ми не опускали руки і гнули свою лінію.

- На 62-й хвилині після подачі Трояновського ви забили свій другий у матчі м’яч. Можна сказати, що стандарті положення - це головний козир Краматорська?

- Після цього забитого м’яча стало спокійніше на душі. Розуміли, що необхідно спокійно контролювати гру і тоді виграємо. Щодо стандартів, то це є один із основних елементів у сучасному футболі. Багато часу приділяємо стандартам на тренуваннях. У нас є гравці, які здорово грають на другому поверсі, тому користуємося цим. Чудово, що наша робота приносить свій результат.

Фото: fcavangard.com


- Погоджуєтеся з тим, що це один із найкращих ваших матчів за останній час? Пригадайте, коли раніше відзначалися дублем?

- Мій найкращий матч ще попереду. Звісно, забив два м’ячі, проте у захисті були матчі, де грав краще. Вважаю, що для захисників було не багато роботи і ми зіграли досить надійно.

Ніколи на професіональному рівні не відзначався дублем. До того ж, я більше орієнтований на захист, тому ці м’ячі для мене дуже важливі. Отримав чимало позитивних емоцій.

- У наступному турі ви гратимете проти Агробізнеса, який здобув всього один заліковий пункт зі старту сезону. Напевно, поранений звір ще грізніший?

- Розуміємо, що гратимемо проти сильно суперника, з якісними футболістами у складі. Не варто звертати уваги на невдалий старт Агробізнеса. Гра буде дуже непростою і необхідно продемонструвати свій максимум. Зробимо усе можливе, щоби здобути залікові пункти. Матч буде цікавим та напруженим.

Бліц

  • Народився в Одесі
  • Вихованець СДЮШОР Чорноморець
  • Перший тренер – Зубков Віктор Захарович (дід)
  • Улюблена команда – Барселона
  • Мета у футболі? Прагну зіграти в топ-чемпіонаті.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору