Новини змагань

Шаврін: Вікторія завжди працює над вдосконаленням своєї гри

08:30, 4 серпня 2021

Герой другого туру у Другій лізі Вадим Шаврін прокоментував перемогу над Кристалом, а також розповів про амбітні завдання команди на кожну гру.

Фото: facebook.com/viktoriyafc


- Дуже приємно, що авторитетні спеціалісти відзначили мою гру,- підкреслив футболіст. - Відзнака – додатковий стимул для мене. Зроблю все можливе, щоб не зупинятися на досягнутому і лише прогресувати.

- З якими очікування підходили до гри з Кристалом? Розуміли, що молоді хлопці дадуть гідний бій?

- Знали, що Кристал дасть нам бій. Це молода, амбітна команда, проти якої нікому не буде просто. Гра у виконанні херсонців не стала для нас несподіванкою. Розуміли, що буде напружений матч, але головне, що нам вдалося досягнути результату.

- Така активна гра з перших хвилин настанова тренерського штабу? Очікували, що суперник під натиском може дати слабину?

- Тренерський штаб перед кожним матчем налаштовує нас на активну гру з перших хвилин. Завжди важливо забити швидкий м’яч, щоб почуватися впевнено. В одних матчах виходить, в інших – ні. Проте, працюємо постійно над вдосконаленням своєї гри.

- На 23-й хвилині удар Гранкіна відбив голкіпер, але ви опинилися першим на добиванні. Зіграли на досвіді?

- Відчув, що воротар може не впоратися з ударом. Очікував, що може відбити перед собою і тоді у мене з’явиться шанс. Напевно, це і є досвід, який в цьому епізоді допоміг мені.

- Вже через дві хвилини гравці Кристалу зрівняли рахунок з пенальті? Цей пропущений м’яч став холодним душем для вас і додатково мотивував?

- Пропущений м’яч на нас не вплинув. Ми чітко розуміли, як маємо грати і до чого прагнемо. Вірили у власні сили і в перемогу. Продовжували гнути свою лінію і це принесло результат.

- На 45-й хвилині після подачі з кутового від Касьянова ви знову вивели команду уперед. Напевно, у психологічному плані цей гол відіграв ключову роль?

- Забитий м’яч в роздягальню завжди окриляє команду. Звісно, для нас було важливо піти на перерву ведучи у рахунку, щоб у другому таймі почуватися впевненіше.

- На чому акцентував увагу тренерський штаб та чи задоволені собою у другій половині зустрічі?

- В перерві тренерський штаб вказав нам на помилки. У другій половині зустрічі більше грали за рахунком. Можливо, наша гра не була видовищною, проте головне, що здобули три важливі залікові пункти.

- У перших двох турах команда яскрава проявила себе у нападі, але були проблеми у захисті. Пошук балансу у грі – ключове завдання, над яким працюєте зараз?

- Завжди працюємо над вдосконаленням своєї. Вікторія прагне додавати від матчу до матчу. Нам ще у багатьох компонентах необхідно додавати.


ВІКТОРІЯ 2:1 КРИСТАЛ/31.07.21/ОГЛЯД МАТЧУ

- Загалом, як оціните рівень суперників у групі Б?

- Цьогоріч рівень чемпіонату дуже серйозний. Кожна гра буде непростою. Для досягнення результату необхідно викладатися проти будь-якого суперника. Легкої прогулянки не буде.

- Які очікування від матчу з Енергією?

- На кожну гру налаштовуємося лише на перемогу. Для досягнення своєї мети працюємо на тренуваннях. Думаю, що матч буде цікавий та напружений. Зробимо усе, щоб порадувати себе та вболівальників перемогою.

БЛІЦ

  • Народився у Донецьку
  • Вихованець академії донецького Шахтаря
  • Перший тренер – Бабошко Валентин Іванович
  • Улюблений гравець – Кріштіану Роналду
  • Улюблений клуб – мадридський Реал
  • Мета у футболі? Прагну досягнути разом з командою поставлених цілей.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору