Новини змагань

Яременко: гарно підготуватися до сезону Полтаві допомогли хороші спаринги

15:00, 29 липня 2021

Герой першого туру у Другій лізі Антон Яременко поділився враженнями від перемоги над Сумами (3:0), а також розповів про очікування від матчу з Перемогою

- Визнання дуже приємне і важливе для мене, адже воно дає стимул прогресувати і працювати далі з подвійною енергією, - сказав гравець пресслужбі ПФЛ. - Зроблю усе можливе, щоби грати на такому рівні у кожному матчі.

- Які були очікування у команді перед дебютом у Другій лізі? У місті був ажіотаж до цього матчу?

- Усі з нетерпінням очікували на старт команди у Другій лізі. Відчувалося легке передматчеве хвилювання, але зі стартовим свистком всі ці відчуття зникли.

- Ви з Сумами знали один одного дуже добре. Щось особливе приготували на цю гру для сумчан?

- Дійсно, досконало знали один одного ще з аматорського рівня. Вважаю, що гарно підготувалися до матчу і змогли продемонструвати всі свої сильні сторони. Розуміли, що проти Сум буде непросто, але ми повністю переграли суперника.

- На 39-й хвилині ваша команда відкрила рахунок у матчі. Після вашої подачі з кутового відзначився Горжуй. Можете пригадати цей епізод?

- У попередньому епізоді подав кутовий на дальню стійку, а у моменті з голом вирішив навісити на ближню. Варто відзначити гру Горжуя, адже він відіграв блискуче. Завдяки його майстерній грі змогли повести у рахунку.

- Які корективи вніс тренерський штаб у перерві?

- Нам необхідно було продовжувати грати у свій футбол і не збавляти темп. Розуміли, що варто тиснути на ворота суперника і забивати ще.

- На 53 хвилині Савенков збільшив перевагу Полтави. Швидкий забитий м’яч у другому таймі став ключовим у матчі загалом?

- Дійсно, цей забитий м’яч став вирішальним і визначив переможця протистояння. Проте, ми намагалися не збавляти обертів, щоб порадувати вболівальників.

- Загалом, гра під час стандартних положеннях сильна сторона вашої команди? Над цим компонентом особливо працюєте на тренуваннях?

- У нашій команді низка високих гравців і намагаємося це використати. Працюємо над цим компонентом, прагнемо довести гру на стандартах до автоматизму. Задоволені, що у цьому матчі нам усе вдалося.

- На 78-й хвилині ви запресингували воротаря і епізод завершився забитим м’ячем. Така активна гра протягом матчу свідчить про правильність літньої підготовки?

- Дійсно, літні збори нашій команді вдалися, попрацювали дуже добре. Вважаю, що хороші спаринги нам допомогли якісно підготуватися до старту сезону.

- У наступному турі гратимете проти Перемоги. Які очікування від цього матчу?

- Очікуємо на складну гру, адже Перемога дуже непростий суперник. Ми поважаємо суперника, але віримо у свою перемогу. Налаштовуємося виключно на три залікові пункти.

Бліц

  • Народився в с.Дейкалівка, Полтавської обл;
  • Вихованець ФК Ворскла Полтава;
  • Перший тренер Касимов Вадим Адилович;
  • Улюблена команда Манчестер Юнайтед;
  • Слідкую за кар’єрою Кріштіану Роналдо;
  • Мрію дістатися з СК Полтава до УПЛ.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору