Новини змагань

Перший тур. Топ-5 подій у Першій лізі

16:00, 29 липня 2021

Пресслужба ПФЛ виділяє все найцікавіше, що сталося у першому турі Першої ліги

Фото: facebook.com/fcpodillya


Рекорд "Прикарпаття"

Найбільший рахунок у стартовому турі був зафіксований в Ужгороді. "Прикарпаття" встановило власний рекорд, здобувши велику гостьову перемогу - 6:0 над "Ужгородом", який, до речі, дебютував у першій лізі.

Фото: facebook.com/UzhFC



Авер'янов - найперший

У першому турі глядачі побачили 22 голи, автором найпершого з них став Максим Авер'янов з "Кременя". Півзахисник відзначився уже на шостій хвилині матчу з "ВПК-Агро", а його команда в підсумку перемогла - 2:0.

Максим Авер'янов. Фото: facebook.com/fckremin



Аншлаг у Хмельницькому

Поверненню "Поділля" до першої ліги раділи 4450 уболівальників. Вони стали свідками нульової нічиєї з "Оболонню". Хмельницький встановив рекорд відвідуваності на старті чемпіонату. Загалом на восьми матчах туру побували 15828 глядачів.



Тренерські дебюти

Шість тренерів почали свою роботу в нових командах. Ігор Столовицький у "Кремені", Олександр Грицай - у "ВПК-Агро", Альберт Шахов - у "Волині", Михайло Іваниця - в "Ужгороді", Сергій Литовченко - в "Олімпіку" та Юрій Калитвинцев - у "Поліссі". Проте лише одному - Столовицькому - вдалося відзначити дебют перемогою.



Прем'єрні дублі

Чотири гравці - чотири дуплети. Якщо Роман Барчук з "Прикарпаття" раніше вже відзначався двома пострілами в одному матчі, то для Володимира Рудюка з того ж "Прикарпаття", Артема Щедрого з "Кривбасу" та Фареса Балулі з "Металіста" ці дублі стали прем'єрними на рівні першої ліги.

Фото: facebook.com/MetalistFC


 

Пресслужба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору