Новини змагань

Цього дня: день народження Яворського та Драголюка. День пам’яті Євсєєва

23:30, 25 червня 2021

Вадим Яворський, фото mfc.mk.ua

Денис Столярчук

PFL.ua пропонує привітати з днем народження наших футбольних людей.

 26 червня народилися:

1994 рік: нападник МФК Миколаїв (Перша ліга) Вадим Яворський

Серед відомих іменинників цього дня -

1982 рік: Андрій Вікторович Драголюк - український футболіст, що грав на позиції нападника і півзахисника. Відомий насамперед за виступами у командах вищої української ліги Карпати та Оболонь, а також у складі юнацької збірної України різних вікових груп і молодіжної збірної України. У Другій лізі ПФЛ у 149 матчах забив 29 м’ячів.

Помер цього дня

2010 рік: Василь Аркадійович Євсєєв - радянський та український захисник. Пізніше – футбольний тренер. Батько українського футболіста Євгена Євсєєва. Народився 30 серпня 1962 року у Луганську. Виступав за луганську Зорю, київське Динамо, донецький Шахтар, ізраїльський Маккабі Хайфа, миколаївський Евіс, чернівецьку Буковину, вінницьку Ниву. У 2004-2005 роках тренував київський ЦСКА. Володар Кубка кубків 1986. Майстер спорту СРСР (1985), майстер спорту міжнародного класу СРСР (1986). Дворазовий чемпіон СРСР, дворазовий володар Кубка СРСР. Трагічно загинув 26 червня 2010 року.

Святковим є цей день і для багатьох зарубіжних футболістів. Зокрема, день народження відзначає

1987 рік: Самір Насрі - колишній французький футболіст алжирського походження, півзахисник збірної Франції (41 матч, п'ять забитих м'ячів). Вихованець марсельського Олімпіка, окрім цього, виступав за англійські клуби Арсенал, Манчестер Сіті, Вест Гем Юнайтед, іспанську Севілью, турецький Антальяспор і бельгійський Андерлехт, де і завершив кар'єру гравця у 2020 році. Чемпіон Європи з футболу серед 17-річних у 2004 році, дворазовий чемпіон та володар кубка ліги Англії, переможець кубка Інтертото.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору