Новини ЗМІ

Беляєв: у ВПК-Агро мені вдалося повернути впевненість у власних силах

16:00, 23 червня 2021

Герой 30-го туру у Першій лізі Олександр Бєляєв поділився враженнями від перемоги над Металістом 1925 (2:1) в 30 турі, а також проаналізував дебютний сезон у Першій лізі для ВПК-Агро

Фото: fc-vpkagro.com.ua


– Дуже приємно, що зміг перемогти у почесній номінації найкращого в останньому турі, - зізнався гравець. - Безумовно, цей день стане для мене пам’ятним, адже вперше виграв у цій почесній номінації серед сотень футболістів, які грали в 30 турі. Сподіваюся, що у наступному сезоні частіше перемагатиму у цій номінації.

– З якими очікуваннями підходили до матчу з призером чемпіонату, який був мотивований боротьбою за срібні медалі? На чому наголошував тренерський штаб перед грою?

– Їхали на гру з чудовим настроєм. Прагнули проявити себе, перевірити власні сили на фоні команди, яка підвищилася у класі. Приємно, що мали змогу зіграти на чудовому стадіоні за прекрасної атмосфери. Налаштовувалися на перемогу, адже прагнули посісти десяте місце і виконати завдання, яке перед нами ставив президент. Щасливий, що змогли досягнути свого і на мажорній ноті завершили сезон.

– Сподівалися, що вийде так яскраво грюкнути дверима в заключному матчі?

– Чудово, що в заключному матчі у сезону змогли переграти дуже сильного суперника. Якщо відверто, то після такого матчу не хотілося йти у відпустку, а прагнули далі грати.

– На 11-й хвилині після подачі Ксьонза ви на дальній стійці відправили м’яча у сітку. Стандартні положення – сильна сторона ВПК-Агро?

– У нас у захисті грають потужні гравці, тому стандартні положення у виконанні ВПК-Агро завжди небезпечні. Хочу подякувати Кирилу Сидоренку, який поставив мене на дальню стійку, адже перед грою просив його поставити на інше місце. Його заслуга у цьому забитому м’ячі також присутня.

– На чому акцентував увагу тренерський штаб у перерві?

– Важливо було надійно зіграти у захисті, правильно переміщуватися по полю, діяти тактично грамотно. У першому таймі не завжди грали правильно, тому важливо було ці помилки виправити. Необхідно було вигравати боротьбу в середині поля і якомога швидше переходити від захисту до атаки.

Щодо мене, то у функціональному плані почувався дуже добре. На останню гру у сезоні залишилося достатньо сил. Можна було помітити, що у функціональному плані додавав від матчу до матчу.

Фото: fc-vpkagro.com.ua


– Погоджуєтеся з тим, що досягнули результату у першу чергу за рахунок організованих дій у захисті?

– Звісно, з такими суперниками насамперед важливо надійно відіграти у захисті, швидко тікати в атаку і шукати свої шанси на контратаках. Звісно, також фортуна була на нашому боці, але вважаю, що ми заслужили цю перемогу. Також варто відзначити Шеліхова, який весь сезон відіграв на високому рівні.

– Як можете оцінити дебютний сезон команди у Першій лізі? Що вдалося і що не вдалося?

– Думаю, що як для дебюту команда зіграла непогано. Вважаю, що в захисті в переважній більшості матчів вдавалося грати організовано, але ще треба попрацювати над реалізацією моментів. У ВПК-Агро непогані перспективи.

– Особисто для вас цей сезон вдався? Чи хотілося зіграти на більш високому рівні?

– Вважаю, що виступив непогано. Важливо, що у ВПК-Агро вдалося повернути впевненість у власних силах. Вдячний тренерському штабу за довіру. За рахунок матчів зміг додавати функціонально, прогресувати.

– З якими емоціями вирушаєте у відпустку та де відпочиватимете?

– Лише з позитивними емоціями. Відпочиватиму вдома, нікуди їхати не планую. Трішки відпочину і почнемо готуватися до нового сезону.

Бліц

  • Народився у Дніпрі
  • Вихованець школи Дніпра
  • Перший тренер Сергій Борисович Подорожний
  • Вболіваю за Манчестер Сіті
  • Слідкую за грою Неймара
  • Футбольна ціль - виступати у складі національної збірної комнади України

 

Пресслужба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору