Новини змагань

Учасник "Золотого матчу" Цибульник: Поділлю не вдалося реалізувати свій потенціал у першому таймі

09:00, 18 червня 2021

Півзахисник Поділля Олександр Цибульник відповів на питання пресслужби ПФЛ після матчу за звання чемпіона Другої ліги

Фото: пресслужба ПФЛ


Півзахисник Поділля Олександр Цибульник поділився враженнями від «Золотого матчу» Другої ліги проти Металу (0:1). За словами хавбека хмельницького клубу, у першому таймі команда зіграла на високому рівні.

- Поділля і Метал вже виконали поставлені перед ними завдання на сезон, але звісно, обидві команди прагнули з хорошим настроєм піти у відпустку, - сказав півзахисник. - Знали, що гра буде цікавою, адже обидві комнади сповідують атакувальний футбол. Налаштовувалися на перемогу, прагнули стати абсолютними чемпіонами Другої ліги.

- Наскільки виправдалися сподівання команди на гру?

- Підсумок гри залишив неприємний осад, адже всі були налаштовані на перемогу. Але якість нашої гри, сам матч показав, що могли розраховувати на звання абсолютного чемпіона Другої ліги. Гра йшла до першого голу і, на жаль, пропустила саме наша команда. Якби змогли відкрити рахунок, реалізували свій потенціал у першому таймі, то гра була би зовсім іншою. Свої можливості, здебільшого, в контратаках не реалізували і як наслідок пропустили.

- Якби в першому таймі реалізували свої нагоди, то було би легше?

- Відзначу, що перша половина зустрічі у нашому виконанні була якісною. Вдалося продемонструвати хороший, комбінаційний футбол, намагалися все робити на швидкості. Думаю, що вболівальники позитивно оцінили нашу гру.

- У другому таймі швидкості дещо знизилися через втому?

На жаль, на початку другої половини зустрічі пропустили. Звісно, всією командою прагнули відігратися, але не змогли цього зробити. Друга половина зустрічі з огляду на події на полі була не такою цікавою. Було більше довгих передач, намагалися дещо спростити гру. Тренерський штаб сподівався на порятунок матчу і випустив двох свіжих нападників. Проте, досягнути свого все ж не змогли.

Фото: пресслужба ПФЛ


- За рахунок чого Поділля виграло свою групу А?
- Вважаю, що досягнули результати за рахунок самодисципліни. Кожен із гравців намагався максимально виконати тренерські настанови. Також вплинула хороша атмосфера всередині колективу.

- Для вас приємно повернутися в Черкаси?

- Для мене цей матч був особливим, адже народився у Харкові, а в Черкасах тривалий час грав. Можна сказати, що Черкаси для мене другий дім. Мотивації на гру було достатньо.

- Уболівальники Поділля з командою здолали чимали шлях цього сезону...

- Наші вболівальники – найкращі. Дуже їм вдячний за підтримку та віру у команду. Ми відчували вашу підтримку протягом всього матчу і це надихало команду.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору