Новини змагань

Пернацький: мотивації у Поділля на Золотий матч достатньо

08:00, 16 червня 2021

Захисник Поділля Олександр Пернацький поділився очікуваннями від «золотого матчу» з Металом, а також відзначив важливість підтримки вболівальників.

Фото: пресслужба ПФЛ


- Наскільки важливим для Поділля є «золотий матч»?

- Для нашої команди кожен матч важливий, завжди виходимо на поле з бажанням перемагати. Прагнемо прогресувати з кожним матчем, тому завжди ставимо перед собою лише максимальні завдання.

- З партнерами по команді уже говорили, за рахунок чого можна обіграти команду, яка в Групі Б вкрай сильно виступила?

- Тренерський штаб на теоретичному заняття наголосив на сильних та слабких сторонах Металу. Метал – хороша, організована команда, проте ми не будемо відходити від своєї гри. Якщо зможемо виконати тренерські настанови, то досягнемо результату.

- Вихід в Першу лігу додає мотивації на цей матч?

- Дійсно, зараз наша команда знаходиться в гарному гуморі, адже виконали поставлене на сезон завдання. Крок за кроком рухалися вперед і у підсумку досягнули свого. Мотивації нам вистачає.

- Чи вистачить фізичних сил після виснажливої футбольної весни?

- До матчу готувалися у тижневому циклу. Тренерський штаб правильно побудував підготовку. Важливо, що нам вдалося повністю відновитися. Вважаю, що підходимо до матчу в гарних фізичних кондиціях.

- Наскільки важливо, що приїде з Хмельницька багато ваших вболівальників?

- Підтримка вболівальників для нас завжди дуже важлива. Намагаємося своєю грою порадувати наших фанатів, граємо для них. Битимемося до кінця за кожного із них.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору