Новини змагань

Костишин: Поділля прагне виграти у «Золотому матчі»

18:30, 15 червня 2021

Головний тренер Поділля Віталій Костишин поділився очікуваннями від «Золотого матчу» з Металом. За словами фахівця, його команду очікує складна гра, але Поділля налаштоване на перемогу.

скл

Фото: пресслужба ПФЛ


- Наскільки вдалося відійти від емоцій після перемоги у групі?

- Посвяткували декілька днів і знову в бій. Переключися на гру проти Метала. Чудово, що в заключному турі вибороли можливість грати у «золотому матчі». Для нас це протистояння важливе, всі гравці налаштовані на перемогу.  Знаємо, що буде складно, адже Метал - це сильний суперник. Хочемо своєю грою порадувати вболівальників і на мажорній ноті завершити сезон.

- Генеральним партнером клубу є міська рада. Вас міський голова поздоровляв після перемоги?

- Звісно, нас міський голова привітав не лише на словах, а й фінансово. Для хлопців це було дуже приємно. Дякуємо за те, що він чимало робить для нашого клубу. Пізніше зустрінемося і обговоримо завдання щодо Першої ліги. Окремо хочеться подякувати президенту клуба Євгену Бейдерману, який робить все можливе і неможливе для нашого клубу.

Поділля провело передматчеве тренування у Черкасах. Фото: пресслужба ПФЛ


- Перед грою з Металом у команди немає втрат?

- Не зможе зіграти Кирило Костенко, який переніс операцію, йому діставали пластину з ноги.  Всі інші гравці готуються до матчу в гарному настрої і повній бойовій готовності.

- Як можете охарактеризувати Метал?

Це дуже сильна команда, з кваліфікованими виконавцями. Відзначу Фоміна, Федоріва, Танчика... Взагалі, всі гравці високого рівня. Думаю, що за потенціалом ця команда буде серед лідерів у Першій лізі і точно не загубиться навіть в Прем’єр-Лізі. Проте, налаштовуємося лише на перемогу.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору