Новини змагань

До уваги ЗМІ! Акредитація на матч за звання чемпіона Другої ліги

09:30, 10 червня 2021

Представникам засобів масової інформації, які бажають отримати акредитацію, необхідно подати заявку на адресу tolik@pfl.ua

16 червня пройде «золотий» матч за звання чемпіона Другої ліги, в якому зустрінуться переможці Групи «А» і «Б». Поєдинок пройде на стадіоні «Черкаси-Арена» у Черкасах й розпочнеться о 17.00 за київським часом.

Представникам засобів масової інформації, які бажають отримати акредитацію, необхідно подати заявку на адресу tolik@pfl.ua.

Акредитація мас-медіа на матч стартує 10 червня, останній день прийому заявок — 14 червня (до 18.00).

Після цього заявники отримають листи з підтвердженням або повідомленням про відмову в акредитації. Видача акредитацій здійснюватиметься в день матчу, 16 червня, на вході для ЗМІ за дві години до початку гри.

Нагадуємо, що на час дії на території України карантинних обмежень через поширення COVID-19 введені кількісні обмеження щодо присутності представників ЗМІ на медіатрибуні. Безпека кожного учасника матчу — понад усе, саме тому ми змушені чітко дотримуватися встановленого ліміту.

Вхід та перебування представників ЗМІ на території стадіону буде дозволені лише за наявності засобів індивідуального захисту.

Інформація щодо формату післяматчевих медіазаходів буде повідомлена додатково.

Контакти: +38 093 652 27 22 та tolik@pfl.ua.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору