Новини змагань

Студенко: Енергія мусить фінішувати п’ятою

09:00, 1 червня 2021

Нападник Енергії Вячеслав Студенко відповів на питання пресслужби ПФЛ

Фото: fcenergiya.com.ua


Герой 24-го туру у Другій лізі Вячеслав Студенко поділився враженнями від перемоги над Реал Фармою (3:1) та розповів про завдання на матч з Нікополем. Відзначимо, що саме 21-річний нападник відзначився дублем у воротах одеського клубу.

- Звісно,  для мене дуже приємно перемагати у такій почесній номінації, - зізнався гравець пресслужбі ПФЛ. - Важливо, що наприкінці сезону своїми забитими м’ячами допомагаю команді перемагати. Проте, моя перемога – заслуга всієї команди. Без партнерів не зміг би досягнути таких результатів. Я лише частина великого механізму під назвою Енергія.

- Розгромна перемога над Дніпром додала позитивних імпульсів команді?

- Звісно, цей матч для нас був дуже важливими, адже в ньому вирішувалася доля п’ятого місця на даний момент. Не могли розчарувати вболівальників, які відвідали гру. Щасливий, що змогли продемонструвати хорошого рівня футбол і це нам принесло перемогу.

 

- Розуміли, що матч проти Реал Фарми буде складний, адже одесити неодноразово відбирали у вашої команди залікові пункти?

- Реал Фарма – хороша команда, проти якої завжди непросто грати. Очікували складний матч, адже одесити досить непогано грають вдома. Жодної недооцінки суперника не було. Всі гравці нашої команди виходили на гру з максимальною концентрацією.

 

- Очікували, що Реал Фарма активно розпочне гру, діятиме агресивно попереду? Чи така гра суперника вас не здивувала?

- Розуміли, що господарі  намагатимуться проявити свої найкращі якості з перших хвилин. Попередній домашній матч Реал Фарма також почала потужно. Були готові до такого розвитку подій. Важливо, що змогли втілити у життя тренерські настанови.

- На 30-й хвилині після навісу Жавка ви ударом головою відправили м’яча у сітку. Награна комбінація?

- На тренуваннях багато часу приділяємо фланговим атакам.  Варто віддати належне Владиславу, який виконав чудовий навіс. Загалом, Жавко двічі мені асистував у цьому матчі і без його пасів не були би моїх м’ячів. Чудово, коли домашні заготовки вдається втілювати у життя під час матчів.

- На 58-й хвилині ви красивим ударом з лінії штрафної збільшили перевагу своєї команди. Отримали естетичне задоволення від забитого м’яча?

- На тренуваннях багато часу приділяємо ударам по воротах з різних позицій. Подобається забивати з-під захисника. Думаю, що в мене це досить непогано виходить. Сподіваюся, що у наступних матчах зможу забивати у такому ж стилі.

- Після цього забитого м’яча зрозуміли, що перемогу вже не віддасте?

- Думаю, що після автоголу суперника зрозуміли, що здобудемо три залікові пункти. Важливо, що пори рахунок команда не зупинилася а продовжувала грати у своє задоволення.

- В трьох останніх матчах ви забили чотири м’ячі і віддали результативну передачу. Відчуваєте, що набрали свою оптимальну форму?

- Дійсно, така гра не може не радувати. Вважаю, що вся наша команда зараз виступає на максимумі своїх можливостей. Хотілося, щоб ця моя гольова серія почалася раніше, але добре, що під кінець сезону зміг проявити себе. Працювати над собою, щоб у майбутньому принести ще більше користі команді.

- Які завдання ставляться перед командою на заключні два тури?

- Енергія мусить фінішувати п’ятою. Зробимо усе, щоб перемогти Нікополь і посісти п’яте місце.

Бліц

  • Народився у місті Муравленко (Росія)
  • Вихованець футбольної школи МФК Миколаїв
  • Перший тренер – Чуніхін Аркадій Анатолійович
  • Улюблений клуб – Манчестер Сіті
  • Улюбленйи гравець – Роналдіньо
  • Мрія у футболі – прагну зіграти у Лізі чемпіонів та у складі збірної України

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору