Новини змагань

Олександр Каденко – член виконкому УАФ

19:00, 24 травня 2021

Новини із сьогоднішнього Конгресу Української асоціації футболу, який відбувся у Харкові

Фото: УАФ


Сьогодні, 24 травня 2021 року, у Харкові відбувся XXIV черговий Конгрес УАФ. У заході взяли участь 96 делегатів.

Відкриваючи XXIV Конгрес Української асоціації футболу, президент організації, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко подякував представникам футбольної спільноти, а також медикам за злагоджену та ефективну роботу з протидії негативним наслідкам пандемії COVID-19, а також висловив подяку ФІФА, УЄФА, органам влади в Україні та футбольній спільноті за плідну співпрацю.

"Розвиток футбольної інфраструктури по всій країні залишається одним із головних пріоритетів у діяльності Української асоціації футболу", – наголосив Андрій Васильович.

Вітання вітчизняній футбольній спільноті від імені ФІФА передав директор управління ФІФА з питань європейських асоціацій Нодар Ахалкаці, перед присутніми виступив керівник із розвитку національних асоціацій Департаменту національних асоціацій УЄФА Йозеф Клімент.

Серед важливих питань, які розглядалися на Конгресі, були й кадрові рішення. Зокрема, до Виконкому УАФ обрано президента Професіональної футбольної ліги Олександра Каденка. Адміністрація ПФЛ і наші колективні члени вітають Олександра Валентиновича з цією почесною подією.

Додамо, що Олексія Михайличенка обрано на посаду першого віце-президента УАФ, Василь Орлецький та Юрій Голик будуть працювати в якості віце-президентів, а Андрій Засуха, Олександр Каденко та Руслан Ротань — як члени Виконкому УАФ.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору