Новини ЗМІ

Кантор: після матчу завжди заходжу до роздягальні Миколаєва потиснути гравцям руку

10:00, 15 травня 2021

Голова наглядової ради МФК Миколаїв Сергій Кантор відповів на питання клубної пресслужби

Голова наглядової ради МФК Миколаїв Сергій Кантор розповів про початок підготовки до наступного сезону, про ажіотаж до футболу у місті, а також запросив вболівальників на заключні матчі у сезоні.

Важливі питання

- У частини гравців після сезону завершуються контракти, - говорить пан Сергій. - Вже сьогодні необхідно замислюватися про наступний чемпіонат. Активна работа з найважливіших питань вже ведеться. Зустрічався з міським головою, губернатором і обговорювали проблематику футбола. Через тиждень плануємо ще зустрітися і повернутися до цієї розмови. Хочеться, щоб дійшли до компромісу і наш клуб продовжував прогресувати.

Ажіотаж у місті

- Майже рік не мали змогу вболівальники відвідувати матчі, а зараз ми вже почали грати на головному міському стадіоні. Бачимо великий ажіотаж. Матчі відвідують 3 000 вболівальників і такого давно не було у Миколаєві, якщо не враховувати зустріч з “Динамо”. Жителі міста люблять футбол. Запрошую всіх прихильників футболу на заключні матчі сезону. Футболісти зроблять все, щоб своєю грою порадувати жителів Миколаєва. Протягом семи років мого керівництва ще не було такого, щоб команда п'ять матчів поспіль грала вдома як це буде заараз. Велику увагу приділяємо підготовці стадіону до матчу, адже у футболі немає дрібниць. Важливо, щоб глядачам було комфортно.

Прогрес

- У “Миколаєва” свій шлях, якого дотримуємося. Звісно, на цьому шляху багато перепон, але вважаю, що ми рухаємося вперед. На мою думку, “Миколаїв” досяг прогресу у багатьох аспектах. Бачив, що вболівальники отримують позитивні емоції від перегляду матчів. Важливо, що команда і вболівальники це єдине ціле.

Підтримка команди

- Завжди намагаюся після гри заходити до роздягальні, щоб кожному гравцю потиснути руку. Після матчу важливо стримувати свої емоції і просто подякувати за гру. У нашої команди є чіткі завдання, про які гравці знають. На жаль, не все з запланованого вдається втілити у життя. Проте, ми не опускаємо руки і рухаємося вперед. У кожному матчі намагаємося перемогти.

Фото: mfc.mk.ua


Важливість результату

- Наприкінці чемпіонату результат виходить на перший план. Всі гравці втомилися, тому тут вже не до яскравого футболу. Зробимо усе можливе, щоб досягнути результату у заключних матчах. Гра забудеться, а результат залишається.

Слова вболівальникам

- Хочеться запросити вбоілвальників на заключні матчі сезону. Для команди важлива ваша підтримка. Вдячний за атмосферу, яку вболівальники створюють під час матчів. Також закликаю фанатів до толерантної поведінки. Важливо, щоб вболівальники поводилися достойно, адже від цього також залежить фінансова ситуація у клубі.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору