Новини змагань

Польські букмекерські контори та ставки на спорт у країні

23:00, 30 квітня 2021

Робота букмекерських контор у Польщі чимось нагадує беттінговий бізнес України.

Ставки на спорт за останні 30 років зазнали кілька змін: від заборони до жорстких правил ліцензування. Зробити ставки на спорт у Польщі можна в місцевих букмекерів або в офшорних. Не всі букмекерські контори в Польщі приймають гравців з України, тому треба перевірити список на порталі «Букмекер Експерт» на момент можливості реєстрації  в букмекера.

 

Головні особливості польських букмекерських контор

 У Росії та Україні список легальних букмекерів обмежений і компанії спеціалізуються на гравцях з однієї країни, а польські букмекери не мають такого обмеження. Стати клієнтом польської букмекерської контори може житель України, оскільки країна не входить до списку заборонених. Зазначимо, що сплата податку на прибуток у цьому випадку не потрібна, тому що ви будете здійснювати ставки не в Польщі, а у своїй країні. Це головна відмінність польських компаній від українських або російських. В іншому ключових переваг у букмекерів немає.

Польські букмекери можуть порадувати бонусною програмою. Повний список компаній із доступними бонусами під час реєстрації доступний на порталі «Букмекер Експерт». Лінія й загальний функціонал сайтів залишається на рівні серйозних європейських букмекерів. У лінії представлені всі популярні види спорту: футбол, волейбол, теніс, баскетбол, а також кіберспортивні дисципліни, такі як Dota 2 та CS:GO. Розмір коефіцієнтів перебуває на середньому рівні, але різниться залежно від обраного букмекера.

Основний спосіб поповнити рахунок або отримати виплату — використовувати банківські картки платіжних систем VISA й Mastercard. Також широко використовуються електронні гаманці QIWI, Neteller і Skrill.

Серед мінусів букмекерських контор Польщі можна виділити потенційну відсутність української мови. Здебільшого компанії використовують англійську мову, але можна скористатися функцією автоматичного перекладу, що дасть змогу загалом розібратися в особливостях роботи ігрового порталу.

 

Підсумок

 Польські букмекерські контори, як і українські, надають послуги за внутрішніми ліцензіями. Якість роботи й обслуговування клієнтів залишається на високому рівні. Знайти серйозні відмінності між букмекерами не можна, але якщо ви плануєте відкрити ігровий рахунок у євро, то польські букмекерські контори стануть найкращим вибором.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору