Новини змагань

Виконавчий директор Металіста 1925 Недєлін: чекаю матчі з Вересом та Чорноморцем

10:00, 13 травня 2021

Виконавчий директор ФК Металіст 1925 Андрій Недєлін після матчу 25 туру Оболонь – Металіст 1925 (1:1) розповів програмі ПФЛ Україні футбольній про амбіції та очікування харківської команди на фініші сезону

Фото: пресслужба ПФЛ


- Пане Андрію, залишилось буквально п’ять турів до завершення, «Металіст 1925» зараз посідає третє місце. Як би ви оцінили цей період життя харківської команди?

- Якщо оцінювати сьогоднішню можливість закріпитись на третій позиції, відірватися від переслідувачів та підтягнутися до лідируючої групи, то звісно нам трішки не вдалося: десь фортуна була не на нашому боці, десь не вистачило технічної майстерності.

Але, в цілому, нам гра сподобалась, грали досить впевнено. Ви навіть бачили, що ми в деяких моментах віддавали по 30-35 передач за одну атаку. Такого в Першій лізі я не бачив.

Тому, підсумувавши нашу роботу, ви самі бачите, що ми прогресуємо, у кожній лінії сильні гравці, які можуть грати в справжній футбол. Якщо порівняти період до зимової перерви та після – ми значно підсилились, нам все вдається достатньо непогано демонструвати сучасний футбол. Я думаю, що ми рухаємося в правильному напрямі.

Так, шкода, що в Києві нам не вдалося відірватися від команд, що переслідують нас. Але вірю, що в найближчому матчі з Вересом ми виправимо це та закріпимося в лідируючій трійці.

- Дуже велика конкуренція зараз нагорі турнірної таблиці. Звісно, що Чорноморець і Верес має більше шансів пробитися до трійки команд, що виходять до прем’єр ліги. Наскільки для Металіста 1925 важливо закінчити сезон у медальній зоні?

- Щодо Вереса можна впевнено сказати, що команда закріпилася на першій позиції. Із Чорноморцем у нас також буде очна зустріч, за підтримки вболівальників ми поборемося з ними за позитивний результат. Я, звісно ж, сподіваюся на перемогу нашої команди. Вона дозволить нам наблизитися до Чорноморця впритул, а там ще буде достатньо турів, щоб схилити шальки терезів на нашу користь.

Я думаю, що шанси на друге та третє місця рівні у 3-4 команд. Миколаїв, наприклад, наздоганяє. Щодо Першої ліги можна сказати, що це достатньо рівний чемпіонат, адже на початку шанси потрапити у прохідну зону були рівні у всіх, а зараз вони залишаються у першої сімки.

Повний випуск інформаційно-аналітичної програми ПФЛ «Україна футбольна» (сюжет про матч Оболонь - Металіст 1925, ексклюзивний коментар Криськіва і Недєліна з 26:52):

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору