Новини змагань

Півзахисник Альянса Агапов: Альянсу і Гірнику-Спорт притаманний атакувальний футбол

16:00, 12 травня 2021

Півзахисник Альянса Микола Агапов відповів на питання ЗМІ

Фото: fc-alliance.com.ua


Герой 25-го туру у Першій лізі півзахисник Альянса Микола Агапов поділився враженнями від перемоги над Гірником-Спорт (3:2). Нагадаємо, що нападник Альянсу став автором 100 м'яча клубу на професіональному рівні.

- Приємно, що авторитетні спеціалісти відзначили мою гру, - говорить футбофілст. - Проте, для мене головне, що своїми забитими м'ячами зміг допомогти команді виграти. Хочеться, щоб у майбутньому лише прогресував і приносив ще більше користі Альянсу.

 - З яким налаштуванням підходили до зустрічі сусідів за турнірною таблицею?

 - У нашій команді всі професіонали. Розуміли, що гра буде складною, адже вдома Гірник-Спорт грає потужно. Налаштовувалися виключно на перемогу. Важливо, що змогли виконати тренерські настанови і досягли свого.

 - Вже на 15 секунді матчу ви відкрили рахунок. Про такий старт зустрічі навіть не можна було мріяти...

 - Такі ранні забиті м'ячі додають сил на всю гру. Приємно, що вже у дебюті зустрічі повели у рахунку. Після цього всій команді гралося простіше.

 - Через чотири хвилини Вентура зрівняв рахунок. Пропущений м'яч став для вас холодним душем чи навпаки налаштував на цікаву гру?

 - Тренерський штаб нас налаштовував на те, що суперник добре грає в атаці, тому необхідно максимально сконцентровано діяти у захисті. На жаль, не довго вели у рахунку, проте важливо, що не опустили руки і продовжували гнути свою лінію.

 - На 39-й хвилині після прострілу Шарая ви забили другий у матчі м'яч. Розумієте з Владиславом один одного з напівпогляду?

 - Влад дуже кваліфікований футболіст, з яким приємно грати в одній команді. Не просто так його запрошували в Минай. Він дуже важливий гравець для нашої команди. Проблем з взаємодією у нас немає, адже тривалий час граємо разом. Підлаштовуємося один під одного.

 - В середині другого тайму Гірник-Спорт знову зрівняв рахунок. Які думки тоді промайнули у голові?

 - Ще до пропущеного м'яча могли забивати, але нас підвела реалізація. На жаль, суперник покарав за марнотратство. Проте, цей пропущений м'яч на нас не вплинув у психологічному плані. Всією командою вірили у перемогу і дякувати Богу у нас все вийшло.

 - Стиль обох команд сприяв атакувальному футболу?

 - Зустрічалися команди, яким притаманний атакувальний футбол. Звісно, коли команда грає на атаку, то у суперника є більше вільних зон для швидкого переходу з захисту у напад. Думаю, що наша гра мала сподобатися глядачам. Після вилучення Вентури нам гралося простіше. У більшості продовжували грати у свій футбол і це принесло результат.

- На 72-й хвилині ви перекинули воротаря і вирвали перемогу для команди. Раніше доводилося забивати три м'ячі на професіональному рівні?

 - Від переможного забитого м'яча отримав задоволення, адже він був красивим і водночас дуже важливий. На професіональному рівні вперше відзначився хет-триком. Зроблю все, щоб це було не в останнє.

- У психологічному плані такі перемоги дорогого вартують?

 - Перемоги завжди окриляють, додають позитиву. Хочеться, щоб команда не зупинялася на досягнутому, а лише прогресувала і продовжувала рухатися вгору у турнірній таблиці.

- Приємно, що стали автором 100 забитого м'яча Альянсу на професіональному рівні, тим самим вписали своє ім'я в історію клуба? Керівництво поздоровило, може премію виписали)?

- Мене привітали у команді, але ніхто на цьому не акцентував увагу. Головне, що Альянс здобув важливу перемогу. Мені приємно, що вписав своє ім'я в історію клуба. Зроблю все можливе, щоб своєю грою продовжувати приносити користь команді.

Бліц

  • Народився у Харкові
  • Вихованець футбольної школи Металіста, але більше часу займався в харківському Арсеналі.
  • Перший тренер — Князєв Геннадій Іванович
  • Улюблений гравець — Кріштіану Роналду
  • Улюблена команда — Манчестер Юнайтед
  • Мрія у футболі? Прагну зіграти у Прем'єр-Лізі

 

Пресслужба ПФЛ

SportArena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору