Новини змагань

Дмитро Криськів - найкращий гравець квітня в Першій лізі

15:00, 11 травня 2021

ПФЛ та інформаційний партнер ua-football.com визначили найкращого гравця квітня

Фото: metalist1925.com


Дмитро Криськів - золотий талант Харкова, надія Металіста 1925

В системі донецького "Шахтаря" Дмитро Криськів вариться досить давно. Але варто було йому покинути Академію і повернутися додому - прийшов розквіт таланту. 25 вересня минулого року, за тиждень до свого ювілею, півзахисник дебютував у першості U-21 за "Маріуполь". Щоправда дебют виявився провальним, його команда була розгромлена в Полтаві (1:4), а приазовский клуб відразу вирішив відмовитися від оренди гравця у "гірників".

Тут же виник варіант з грою в рідному місті, Харкові, де Валерій Кривенцов шукав підсилення в півзахист. З вибором Криськіва наставник "Металіста 1925" попав у ціль. Тим більше, що важка травма Ярослава Ямполя відкрила двері хавбеку box-to-box щонайменше в обойму. Ну а станом на початок травня Криськів для МХ 1925 є точно незамінним футболістом на полі.

У квітні Дмитро провів усі п'ять повних матчів і з командою набрав дев'ять очок з п'ятнадцяти можливих. Не найкращий результат, але на тлі конкурентів дозволяє харків'янам дивитися в майбутнє з оптимізмом. Ну а матч з "Гірником-Спортом", в якому вольова перемога була вирвана в меншості (3:2), взагалі можна назвати проявом чемпіонського характеру колективу Валерія Кривенцова.

Фото: metalist1925.com


У грі ж Криськіва підкупає насамперед філігранна техніка, світла голова і своєчасні проникаючі передачі. Навіть ц такому молодому віці його вже можна назвати "метрономом" атак "Металіста 1925". Не наврочити б! За не по роках стабільну гру на рівні Першої ліги Дмитро цілком заслуговує на звання найкращого гравця квітня у Першій лізі. Хоч і не відзначився результативними діями. Щоправда цінний він іншим, а саме надійністю і вмінням грати у високому темпі й під серйозним рівнем тиску на одній з найбільш "гарячих" позицій в сучасному футболі.

 

Пресслужба ПФЛ спільно з ua-football.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору