Новини ЗМІ

Воротар Металіста 1925 Сидоренко: Оболонь може створити проблеми будь-кому

08:00, 8 травня 2021

Воротар Металіста 1925 Денис Сидоренко поділився очікуваннями від матчу 25 туру проти Оболоні. За словами досвідченого голкіпера, харків'яни налаштовуться виключно на перемогу.

Фото: metalist1925.com


Воротар Металіста 1925 проаналізував найближчого суперника і відзначив фактори, які допоможуть команді досягти результату. “Поразку від Оболоні у першому колі не згадували, - сказав Сидоренко пресслужбі ПФЛ. - Розуміємо, що гратимемо проти хорошого суперника, який може створити проблеми будь-кому. Знаємо всі сильні та слабкі сторони киян, тому зробимо усе, щоб проявити свої найкращі якості. Якщо зіграємо у свій футбол, то зможемо досягти результату. Головне, грати організовано, виконувати тренерські настанови і тоді перемога буде за нами”.

Сидоренко розповів про підготовку команди до матчу у Києві. “До гри з Оболонню готуємося у звичному режимі. Для нас цей матч не відрізняється від інших. Налаштовуємося виключно на перемогу. Для Металіста 1925 зараз кожна гра наче фінал. На жаль, Ямполь не зміг поїхати з нами на гру. Хочеться, щоб Ярослав якомога скоріше повернувся на поле, адже він є дуже важливим гравцем для команди”.

 

Нагадаємо, матч восьмого травня Оболонь – Металіст 1925 закриє програму 25 туру у Першій лізі. Початок на Оболонь Арені о 17:00.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору