Новини змагань

Актуальні бонуси та акції від БК Паріматч

08:40, 3 квітня 2021

Серед багатьох букмекерських контор, присутніх на українському ринку спортивних ставок, безумовно можна виділити БК «Парі матч». Український Паріматч завжди на виду. Не минає жодного дня, щоб рекламний ролик цієї контори не з'явилося на телебаченні, на радіо або НЕ промайнув в інтернеті. Незалежно від того, де б не з'являвся цей бренд, за ним завжди тягнеться шлейф різних акцій, бонусів та інших пропозицій.

Природно, багато хто скаже, що, мовляв Парі матч в Україні по щедрості пропозиції істотно відрізняється від аналогічних сайтів того ж бренду в Білорусі і в Росії. Так. Багато що залежить від юрисдикції, в якій доводиться працювати конторі. Україна для БК Парі матч є батьківщиною, тому не дивно, що сьогодні саме в цій країні створені практично ідеальні умови для роботи букмекера.

Що ж виділяє сьогодні БК Парі матч серед інших букмекерів?

Перш за все хочеться відзначити наступний аспект. Багато відомих і авторитетних букмекери, давно і міцно зайняли своє місце в беттінг, часом мало звертають на власну рекламу. Однак на одному імені і авторитеті далеко не заїдеш.
Світ не стоїть на місці і сьогодні беттинг вже не далеко не той, який був 5-10 років тому. З'являються нові технологій, засоби зв'язку і комунікацій стрімко зробили крок вперед, відкривши багато нових напрямків, як для роботи букмекерів, так і для гравців.
Завдяки новим технологіям беттинг став доступний практично всім. Відповідно, стрімко зростає клієнтська база, а аудиторія гравців швидко молодшає. Посилюється і конкуренція серед букмекерів. Контори тепер не чекають клієнтів, а самі проводять активну експансію на ринку спортивних ставок. Вхід йдуть всі способи і засоби, що дозволяють залучити клієнта, надати йому максимально комфортні умови гри.

Наприклад, величезним попитом серед всіх беттерів користуються бонуси від Parimatch. Незважаючи на те, досить велике число досвідчених гравців скептично ставляться до подібних пропозицій, новачкам такі подарунки до душі.
У букмекерській конторі Parimatch, що діє в Україні, бонуси різноманітні і розраховані на всі категорії гравців. Найцікавіше, що той самий горезвісний вейджер, що відлякує маститих клієнтів, сьогодні вже не здається таким жорстким і підступним.
Асортимент бонусів в цій конторі постійно змінюється, однак постійно присутні традиційні акції:

  • бонус за реєстрацію;
  • бонус за перше поповнення рахунку;
  • бонуси за друге і третє поповнення рахунку.

Ці пропозиції зазвичай мають матеріальне підтвердження у вигляді бонусних коштів або в безкоштовних ставках.
Контора готова надати бонус новим гравцям на пільгових умовах. Тобто так як було раніше, вже не буде. Гравцям не потрібно болісно довго відігравати бонусні кошти, щоб отримати можливість вивести зароблений виграш з рахунку. Досить проставити надані фрібети на певні результати. Виграв, отримай грошики. Програв, ніхто з тебе вже нічого не вимагає.
Простіше стало користуватися бонусними коштами, що впали на рахунок. Вейджер в таких випадках цілком адекватний, що дозволяє врешті-решт вивести виграш з рахунку.

Акції та інші пропозиції від БК Парі матч

Крім бонусів, яким контора намагається залучити і мотивувати клієнтів, проводяться різні акції.

Наприклад, постійні клієнти за свою активність регулярно отримують певний відсоток повернення від програних ставок. Кешбек подобається багатьом гравцям, включаючи досвідчених і постійних клієнтів.
Акції в БК Парі Матч влаштовуються регулярно. Постійно діє програма лояльності, яка надає постійним клієнтам можливості укладати ставки на пільгових умовах: страховка ставки, фрібети, повернення та інше. Для постійних клієнтів щотижня або місяць влаштовуються акції «Бонус +» і «Матч +». Тобто гравцям надається можливість укласти парі на пільгових умовах в експресі, або зробити вигідну ставку з підвищеним коефіцієнтом.
Напередодні знакових спортивних подій БК влаштовує розіграші цінних призів. Одним словом, українська букмекерська контора Парі матч постійно знаходиться в полі зору.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору