Новини змагань

Батюшин: суперники Металіста 1925 вивчають нашу гру досконально

10:26, 29 квітня 2021

Зимовий новачок Металіста 1925 проаналізував останні матчі команди

Фото: metalist1925.com


Півзахисник Металіста 1925 Юрій Батюшин поділився враженнями від перемоги над Авангардом (1:0), а також розповів про найближчий матч проти своєї колишньої команди Гірника-Спорт.

За словами Батюшина гра проти Авангарда була складною через організований та масований захист суперника. «Непросто було грати проти суперника, який всіма силами захищався, - говорить хавбек харків’ян.  - У нас не було вільних зон для швидких атак. Головне, що досягли результату і здобули три залікові пункти. Перемога на виїзді дорогого вартує. Цікаво було грати проти краматорського колективу. Думаю, що у цієї команди хороші перспективи на майбутнє».

Батюшин розповів завдяки чому Авангард досяг прогресу у грі. «Гравці Авангарду борються на кожному клаптику поля, відповідально підходять до будь-якого ігрового епізоду. Зараз команда грає більш організовано у захисті.  У першому колі виступали молоді хлопці, а зараз з’явилися досвідчені гравці і це принесло свої результати»

Досвідчений півзахисник проаналізував невисоку результативність команди у останніх матчах – в чотирьох турах Металіст 1925 забив лише двічі.

«Щодо низької результативності, то тут немає якоїсь однієї причини. Суперники проти нас грають організовано, а в деяких матчах просто не реалізуємо свої моменти. Ми чудово розпочали весняну частину сезон, а зараз результати дещо погіршилися. Нас суперники добре вивчають. Проте, головне що рухаємося без поразок. Якби реалізували свої моменти, то продовжили би свою переможну серію.  У тому ж матчі з Поліссям могли як мінімум сім м’ячів забивати, але не реалізували свої нагоди», - пояснює Батюшин.

Новачок Металіста 1925 поділився очікуваннями від матчу проти колишньої команди. «Гірник-Спорт заслужив дебютну перемогу у весняній частині сезону. Навесні команда Жабченка добре грала, але у деяких матчах не щастило, а у інших – бракувало досвіду. Очікуємо складної гри проти хорошого суперника. Думаю, що на нашому чудовому газоні зможемо зіграти у притаманний для себе комбінаційний футбол».

У Гірнику-Спорт залишилося декілька футболістів, з якими грав Батюшин. «Хто грає на моїй позиції в Гірнику-Спорт. В останньому матчі, здається, грав Романов. Жабченко постійно ротує склад, шукає найкращі варіанти», - резюмував півзахисник Металіста 1925.

 

Матч 24 туруу у Першій лізі Металіст 1925 - Гірник-Спорт відбудеться сьогодні, 29 квітня. Початок о 15:00.

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору