Новини ЗМІ

Черній: У Кривбаса залишилося шість матчів. Права на помилку немає

08:30, 28 квітня 2021

Герой 18-го туру у Другій лізі Констянтин Черній поділився враженнями від перемоги над Таврією (5:0), а також відзначив палку підтримку вболівальників.

Фото: facebook.com/fckryvbas


- Констянтине, конкуренція у складі Кривбаса зараз дійсно дуже велика? Для вас подібне визнання Героя 18 туру – можливість показати тренеру, що ви гідний основи?

- Щиро вдячний за вітання. Мені дуже приємно перемогти у такій почесній номінації. Конкуренція є завжди і в будь-якій команді. Здорова конкуренція йде лише на користь. Намагаюся на кожному тренуванні доводити, що гідний місця у стартовому складі.

- Свою гру проти Таврії проводили у день народження Кривбасу. Напевно, тепер кожен матч спробуватимете дарувати клубу перемоги, щоб пронести радість святкування весь 2021?

- Керівництво клубу зробило все, щоб в цей день відчувалася святкова атмосфера. Чудово, що вдалося перемогою всіх привітати з днем народження великого клуба. Трьома заліковими пунктами ми наблизилися до своєї мети – підвищення у класі.

- Ви привітали після гри Дмитра Фатєєва з дебютними м’ячами у грі з Таврією за Кривбас?

- Звісно, не залишили поза увагою цю подію. Нечасто захисники відзначаються дублем в одному матчі. Дмитро заслуговує лише теплих слів. Його чудова гра допомогла команді здобути важливу перемогу.

- На початку другого тайму ви вибороли позицію у захисників і проштовхнули м’яча у сітку. Дві результативні передачі і забитий м’яч – найкраща ваша гра у сезоні на даний момент?

- Вважаю, що матч проти Таврії був одним із найкращих. Проте, переконаний, що має найкраща гра ще попереду. Хочеться прогресувати від матчу до матчу і виходити на новий рівень у своєму розвитку.

- Наскільки фанати допомогли команді у цьому матчі? Помітили їхній святковий банер?

- Наші вболівальники на кожному матчі створюють неймовірну атмосферу, заряджають нас на перемогу. Не маємо право розчаровувати їх, адже фанати Кривбас палко підтримують. Хочеться досягати якомога кращого результату у кожному матчі. Щодо банеру, то його складно було не помітити. Вдячні вболівальникам за підтримку і віру в команду.

- Матч з Ярудом вийшов не таким важким, адже грали з дебютантом – провели по голу в кожному таймі…

- Не погоджуюся з вами, адже гра була непростою. Яруд – молода, агресивна та непоступлива команда, яка завдала нам чимало клопоту. На жаль, якість газону не дозволила зіграти у свій найкращий футбол. Важливо, що вдалося перемогти, але вся боротьба ще попереду.

- Мета підвищитися в класі все ближче?

- Ми дивимося вперед. Залишилося зіграти шість матчів, в яких намагатимемося виграти. Права на помилку у Кривбаса немає. Зрообимо усе, щоб досягти своєї мети, іншого шляху у нас немає.

Бліц

  • Народився у Новій Каховці
  • Вихованець Штурм-КОЛІСП (Костопіль)
  • Перший тренер – Бовт Борис Данилович
  • Улюблена команда – Барселона
  • Улюблений гравець – Ліонель Месі
  • Мрія у футболі? Прагну грати у Прем’єр-Лізі.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору