Новини ЗМІ

Чернецький: Полісся планує набрати максимум очок на фініші

16:00, 26 квітня 2021

Півзахисник Полісся Олександр Чернецький відновився після травми

Півзахисник Полісся Олександр Чернецький розповів про своє повернення після травми, а також поділився враженнями від перемоги команди над Кременем (2:0). Нагадаємо, що для Полісся ця перемога стала дебютною у 2021 році.

 

«Задоволений, що зміг повернутися на поле, - сказав Чернецький ua-football.com. - На жаль, на зборах у Туреччині травмувався, отримав тріщину у п’ятій плюсневій кістці. Дякувати Богу, відновлення завершилося і вже протягом двох тижнів працюю у загальній групі. Почуваюся добре, нога мене не турбує. Щасливий, що отримав ігровий час після паузи, адже для мене це було дуже важливо».

Чернецький вийшов на поле за 10 хвилин до фінального свистка і взяв участь у другому забитому м’ячі команди. «Полісся ще не вигравало у 2021 році, тому виходили на гру з Кременем з бажанням здобути три залікові пункти. Прагнули перервати цю безвиграшну серію і порадувати вболівальників перемогою. Задоволені своєю грою і з оптимізмом готуємося до наступного матчу. Розуміємо, що уболівальники чекають від нас виключно перемог, попереду у нас дев’ять матчів на фініш змагань. Хочемо перемагати у кожному турі, - резюмував хавбек Полісся.

 

Нагадаємо, Полісся у рамках 23 туру обіграло Кремінь 2:1 і зберегло десяту сходинку у таблиці.

 

Пресслужба ПФЛ

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору