Новини змагань

Цвіренко: у матчі з Авангардом розраховуємо виключно на перемогу

12:30, 24 квітня 2021

Захисник Металіста 1925 Максим Цвіренко поділився враженнями від нічиєї з Волинню (1:1) у межах 22 туру Першої ліги, а також розповів про налаштування на гру з Авангардом.

Фото: metalist1925.com


- Максиме, поділіться своїми враженнями від матчу з Волинню? Що вдалося, а що ні?

- Переконаний, що зіграли досить добре. Вважаю, що у першому таймі повністю переважали суперника. З перших хвилин взяли гру під власний контроль, виконували тренерські настанови. Чудово, що наприкінці тайму вдалося забити. У другій половині зустрічі нічим не поступалися супернику, проте пропустили, фортуна не посміхнулася. Були нагоди щоб вирвати перемогу, але не допрацювали у завершальній стадії атаки.

- Зізнайтеся щиро, отримали естетичне задоволення від голу Артура Рябова?

- Скажу відверто, нічого крім розпачу не відчував у тому епізоді. Цей забитий м’яч коштував нам перемоги, тому дуже розчарований.

- Уболівальники клубу вас визнали найкращим гравцем матчу. Таке визнання додатково вас мотивує?

- Звісно, мені дуже приємно. Щиро вдячний фанатам за визнання. Проте, був би ще більш щасливий, якби команда перемогла.

- На вашу думку, результат на табло відповідає характеру матчу чи могли розраховувати на більше?

- Вважаю, що переважали свого суперника і були ближчими до перемоги. Водночас, треба відзначити, що наприкінці матчу у Волині був дуже хороший момент і ми могли навіть програти. Хотілося більшого, але маємо, що маємо.

- Привітали Олега Голодюка з дебютним забитим м’ячем?

- Звісно, не втратили нагоду привітати Олега. Чудово, що такий досвідчений і кваліфікований гравець виступає за Металіст 1925. Впевнений, що він заб’є ще не один м’яч і принесе користь нашій команді.

- Чому на вашу думку, не змогли втримати перевагу у другій половині зустрічі?

- На жаль, не змогли забити другий м’яч, коли суперник розкрився. Мали хороші передумови для взяття воріт, але не скористалися ними.

- Можете щось розповісти про вилучення тренера? Можливо, він якось прокоментував цю ситуацію?

- Не бачив цього епізоду, не знаю що там було. Тренер зайшов у роздягальню після нас і повідомив, що його вилучили. Нам його не вистачатиме на лаві запасних у грі з Авангардом.

- Чого очікуєте від матчу у Краматорську? Розумієте, що буде непросто, адже команда в останніх матчах демонструє дивовижний результат без зірок у складі?

- Розраховуємо виключно на перемогу. Не маємо права втрачати залікові пункти. Налаштовані продемонструвати змістовний футбол і досягнути результату.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору