Новини ЗМІ

В.Шарай: у Альянса є все, щоб розраховувати на очки у Луцьку

14:00, 22 квітня 2021

Герой 22-го туру у Першій лізі Владислав Шарай поділився враженнями від перемоги над Поліссям (2:1), а також поділився очікуваннями від матчу з Волинню.

Фото: fc-alliance.com.ua


- Звісно, приємно перемагати у такій почесній номінації, - зізнався 23-річний півзахсник. - Проте, для мене успіхи команди важливіші, ніж особисті досягнення. Щасливий, що зміг допомогти Альянсу здобути важливу перемогу, але героями є кожен футболіст і тренер.

- З якими очікування підходили до матчу з Поліссям? На чому тренерський штаб акцентував увагу перед грою з Поліссям?

- Вирушали до Житомира виключно за перемогою. Тренерський штаб наголосив на слабких місцях суперника і ми дуже вміло ними скористалися. Необхідно було швидко працювати з м’ячем, миттєво ухвалювати рішення. Важливо, що змогли виконати тренерську настанову.

- Альянс чотири матчі поспіль не міг виграти. Наскільки ця безвиграшна серія тиснула на команду?

- Вважаю, що нам це не заважало. Тренерський штаб нас підтримував, команда вірила у власні сили. Вважаю, що така віра у власні сили допомогла нам досягнути результату. Сподіваюся, що у наступних матчах гратимемо ще краще.

- Вже після 14 хвилини у Житомирі ви змушені були відіграватися. Наскільки цей пропущений м’яч вплинув на першочерговий план команди?

- Дійсно, завжди неприємно пропускати на перших хвилинах. Проте, ми розуміли, що необхідно робити на полі, не опустили руки, а продовжували гнути свою лінію. Першочерговий план не змінювали і він приніс нам результат.

Фото: fc-alliance.com.ua


- На 27 хвилині після подачі з штрафного Піднебенной зрівняв рахунок. Награна комбінація?

- Дійсно, на тренуваннях багато часу приділяємо стандартним положенням. У сучасному футболі цей елемент дуже важливий. Чудово, що В’ячеслав зміг забити. Цей забитий м’яч додав команді ще більшої впевненості у власних силах.

- Через вісім хвилин після асисту Пікуля ви другим дотиком відправили м’яча у сітку. Наскільки швидко ухвалювали рішення пробити? Чи просто не було часу на роздуми?

- Побачив, що Пікуль віддасть довгу передачу на мене і відразу зрозумів, що необхідно максимально швидко працювати з м’ячем, щоб у суперників не було шансів. У штрафній площі немає часу на роздуми. Задоволений, що вдалося втілити у життя свої напрацювання, та й передача від партнера була просто шикарною.

- Задоволені грою команди у другому таймі? Можливо, щось не вдалося із запланованого?

- Команда перемогла, тому немає чому засмучуватися. На жаль, не змогли забити ще більше, щоб спокійніше себе почувати. Проте, головне – результат на табло. Проаналізуємо гру і намагатимемося у наступних матчах зіграти ще краще.

- Відчуваєте у команді спроможність поборотися за першу шістку у дебютному сезоні?

- У Альянса хороший мікроклімат всередині колективу. Виходимо на кожну гру з думками про три залікових пункти. З максимальною відповідальністю підходимо до будь-якого суперника, а на місце у таблиці подивимося наприкінці чемпіонату.

- У наступному турі на виїзді гратимете проти Волині. Які очікування від цього матчу?

- Вирушаємо на гру за позитивним результатом. В Альянса є все, щоб розраховувати на набрані залікові пункти у Луцьку.  Розуміємо, що буде складно, адже Волинь грає в силовий футбол, в команди хороший підбір виконавців і вона ставить перед собою амбітні завдання.

                                                                                 Бліц

Народився в місті Ромни, Сумської області

Вихованець школи Княжи

Перший тренер – Джур Анатолій Петрович

Улюблений гравець – Ліонель Мессі

Улюблена команда – Барселона

Мрія у футболі? Прагну грати в ТОП-чемпіонаті Європи

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору