Новини змагань

Супербитва «Діназ» - «Поділля»! Бондаренко: «Поділля» надає шанс молоді» (відео)

10:00, 15 квітня 2021

Тренер друголігового Діназу Володимир Бондаренко поділився очікуваннями від матчу 17 туру проти Поділля. Наставник вишгородського клубу очікує цікавої гри.

Фото: пресслужба ПФЛ


«Звісно, з нетерпінням очікуємо матчу з Поділлям. Для нас кожна гра важлива, не розділяємо суперників на лідерів та аутсайдерів. Не менше цкавим і важливим для нас був матч з Ужгородом. Думаю, що буде хорошої якості футбол у виконанні обох колективів. Поділля також дотримується комбінаційного стилю гри і від цього матч буде ще цікавішим».

Бондарекно відзначив роботу колеги Віталія Костишина. "Команда зробила крок уперед у своєму розвитку завдяки тренерському штабу Костишина. Щодо лідерів Поділля? Відзначу воротаря Чуваєва, який своєю грою вселяє впевненість у команду. Взагалі, у хмельницької команди хороший підбір виконавців. Хай у цьому протистоянні переможе найсильніший".

Фото: пресслужба ПФЛ


"У першому колі проти нас грав Жданов, а зараз новачок команди Пернацький витіснив капітана Поділля зі складу. Добре, що Костишин не боїться надавати шанс проявити себе молоді. В нападі також необхідно відзначити Карпенка, який своїми забитими м’ячами приносить Поділлю перемоги. У нашого найближчого суперника довга лава запасних.  Наприклад, у минулому турі вийшов на заміну Салбак і відзначився у ворота Оболоні-2. Проти таких команд цікаво грати, адже можна оцінити свій рівень".

"До гри з Поділлям готуємося у звичному тижневому циклі. Розбираємо гру суперника, награємо стандартні положення, - говорить Бондаренко. - У першому колі чимало м’ячів пропускали зі стандартів, зараз додали у цьому компоненті. Перебудували свою гру, але проблеми ще є, хоча і прогрес необхідно відзначати. Переконаний, що декілька сюрпризів Поділлю приготуємо".

Фото: пресслужба ПФЛ


"У нас достатня кількість гравців, щоб достойно прости всю дистанцію чемпіонату. Звісно, бувають матчі, коли лідери не можуть зіграти, але у Діназа є 25 рівноцінних гравців. У мене завжди приємна головна біль, коли обираю склад на матч", - резюмував наставник Діназа.

Нагадаємо, що матч у Демидові "Діназ" - "Поділля" відбудеться сьогодні, 15 травня. Початок о 15:00. Він закриє програму 17 туру у Другій лізі.

 

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору