Новини змагань

Панасенко: Верес не ділить команди на слабких чи сильних

17:10, 15 квітня 2021

Герой 20 туру у Першій лізі півзахисник Вереса Сергій Панасенко відповів на питання пресслужби ПФЛ

Фото: facebook.com/veres.club


Одноосібний лідер Першої ліги Верес продовжує клепати одну за іншою перемоги, але останнім часом даються вони клубу із Рівного все важче. Так було і в Кременчуці позаминулого туру, коли лише гол із пенальті допоміг перемогти. Героєм того матчу, та й усього туру, став Сергій Папасенко, який лікував травму всю осінь минулого року, але зараз є важливим гравцем Вереса.

- Сергію, з невеликим запізненням, але вітаємо вас зі званням Герой туру. Не здається, що досить часто називають героями турів ваших футболістів цієї весни?

- Навпаки, зараз ми демонструємо якісний футбол, здобуваємо яскраві перемоги. Тому вважаю, що нас відзначають ЗМІ і громадськість по ділу.

- А в цілому, лідерство у психологічному плані тисне на команду?

- Звісно, що трохи є. Але ми підняли планку зависоко, тому розуміємо, що на нас налаштовуються команди по-особливому. Але ми не маємо опускатися -нижче нашого рівня. Навпаки, маємо ставати ще сильнішими.

- У Кременчуці на 14-й хвилині Бичков відкрив рахунок у матчі. Такий старт зустрічі став для вас неочікуваним?

- Погоджуся з вами. Матч пішов не за нашим планом, Кремінь навесні добре додав, створив нам чимало проблем. Вважаю, що це гарна команда, яка попсує нерви всім суперникам на фініші змагань. Добре, що нам вдалося перелаштуватися і повернутися в гру дуже швидко. Ми прибрали її під власний контроль і зуміли довести справу до перемоги.

- На 20-й хвилині після вашої подачі з кутового Нємчанінов зрівняв рахунок. Багато часу приділяєте стандартам? Погоджуєтеся з тим, що у сучасному футболі це один із ключових компонентів?

- Звісно, що розіграш стандартних положень зараз є дуже важливим козирем у рукаві кожної команди. Важливо багато працювати над цим на тренуваннях. Ми цьому компоненту приділяємо чимало уваги, намагаємося втілити його піж час гри в результат. Якщо чесно, то в нас дуже багато різних заготовок.

- На 72-й хвилині ви взяли участь у моменті з пенальті. Зізнайтеся, зряче віддавали на Дахновського?

- Так, бачив, що Даха чекає цієї передачі. Залишалося лише ювелірно підрізати м’яча зовнішньою стороною стопи, а він уже зуміє розібратися з захисниками.

Фото: facebook.com/fcvr57


- Дахновський заробив і гольовий штрафний у матчі з ВПК-Агро. Якісний футболіст? Медійності йому напевно не вистачає, щоб по нього більше говорили?

- Так, він досить кваліфікований гравець. Якщо продовжить так працювати і надалі, то в нього величезне майбутнє. Щодо медійності, то він скромний хлопець. Я про це точно знаю, бо живемо на базі в одній кімнаті. Він завжди любить повторювати: «Нехай результати говорять за мене».

- Особисто для вас цей матч можна вважати одним із найкращих у сезоні?

- Можливо, на сьогодні, так. Але попереду ще достатньо матчі до завершення змагань, планую. Провести ще більш якісно і результативно для команди.

- Матч з Нивою – можна й програти, зважаючи на очковий гандикап, який у вас є?:)

- Звісно, що не можна. Для нас кожен матч немов останній, і ми не ділимо суперників на слабких чи сильних. Єдине, що скажу точно, нам по зубах будь-який суперник у Першій лізі.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору