Новини ЗМІ

Гайдучик: сподіваємося, до кінця сезону Верес зіграє на своєму стадіоні

15:00, 3 квітня 2021

Перший матч в стартовому складі нової команди — і відразу герой туру Першої ліги!

Мало хто чекав від Юрія Вірта такого рішення: молодий форвард Гайдучик, який раніше виходив на заміни, вийшов у стартовому складі проти самого лідера. І відразу ж став героєм туру, в якому Верес обіграв непереможних під керівництвом Антонова одеситів і посів перше місце!

Герой 19-го туру у Першій лізі Микола Гайдучик поділився враженнями від перемоги над Чорноморцем – 4:0. Відзначимо, що 21-річний нападник вперше вийшов у стартовому складі і взяв участь у всіх чотирьох забитих м’ячах.

– Миколо, наскільки важливим для вас є визнання найкращим гравцем туру? Зізнайтеся, приємно перемагати у такій номінації?

– Звичайно, мене переповнюють позитивні емоції. Щасливий, що вдалося провести гру на такому високому рівні. Перемога в номінації для мене важлива, але головне, що команда здобула три залікові пункти.

– Ви вперше у нинішньому сезоні вийшли у стартовому складі і провели чудовий матч. Хвилювалися перед матчем, адже одразу дві сходинки у особистому рівні футболу перестрибнули?

– Щиро вдячний Юрію Вірту за довіру і партнерам по команді за підтримку. Хвилювання не було, виходив на поле з максимальною концентрацією та налаштуванням. Багато працював на тренуваннях і щасливий, що нарешті отримав шанс вийти у стартовому складі.

– Переоцінити важливість матчу з Чорноморцем було неможливо, адже зустрічалися прямі конкуренти за перше місце. На чому акцентував увагу тренерський штаб перед грою, адже Чорноморець з Антоновим ще не програвав?

– Розуміли, що Чорноморець віддає перевагу контролю м’яча, у них грають багато кваліфікованих виконавців, яким притаманний цей стиль. В одеситів є швидкі флангові гравці, на яких потрібно було зробити основний акцент. Добре вивчили суперника і були готовими до такої гри Чорноморця. З огляду на результат впоралися зі своїм завданнями на відмінно.

– Напевно, такий принциповий і важливий матч хотілося зіграти в Рівному?

– Звісно, всі домашні матчі прагнемо грати у Рівному, адже там нас несамовито підтримують вболівальники. Проте, необхідно змиритися з цією ситуацією. Від нас нічого не залежить.

– Взагалі, ситуація з реконструкцією стадіону додає проблем команді?

– Неприємно грати кожен матч на виїзді, переїзди втомлюють. Сподіваємося, що ще до кінця сезону зможемо зіграти на власному стадіоні. Нам би цього дуже хотілося.

– Вже на сьомій хвилині після вашої розрізної передачі забив Гегедош. Швидкий забитий м’яч був в планах команди?

– Тренер акцентував увагу на швидкому забитому м’ячі. Завжди важливо забити на початку зустрічі, адже це додає впевненості команді у власних силах. Після забитого м’яча Гегедоша нам гралося простіше, мали більше вільних зон для швидких атак.

– Наприкінці тайму у боротьбі з Вачіберадзе ви заробили пенальті і арбітр вилучив хавбека одеситів. Цей епізод можна вважати ключовим у матчі?

– Вважаю, що цей епізод був важливим, але не ключовим. Попри такий результат необхідно було максимально сконцентровано зіграти у другому таймі, щоб досягти результату. Чудово, що нам вдалося ще двічі забити і довести гру до логічного завершення.

– Не дуже по-піжонськи виконав пенальті Сергійчук?

– Михайло досвідчений футболіст і у тому моменті зіграв на досвіді. Головне, що м’яч у воротах, а як він його забив, то не важливо.

– На початку другого тайму ваша команда забила третій м’яч. Можна сказати, що у другій половині зустрічі отримували насолоду від футболу?

– Намагалися грати у свій футбол до останньої секунди і нам це вдалося. Коли у команди все виходить, то гравці дійсно отримують насолоду від футболу. Прагнули порадувати своїх вболівальників, які дивилися гру по інтернету. Хочеться, щоб таких матчів було якомога більше.

– На 62 хвилині після кількох асистів ви відзначилися самі. Поділіться емоціями від дебютного забитого м’яча?

– Звісно, щасливий що зміг забити у своєму дебютному матчі у стартовому складі, до того ж у ворота прямого конкурента. Чудово, що моя робота на тренуваннях приносить свої плоди. Зроблю усе можливе, щоб у наступних матчах забивати ще більше.

– Верес очолив Першу лігу після перемоги над Чорноморцем. У психологічному плані лідерство більше тисне чи навпаки, додає сил?

– У Вереса залишилося 13 матчів і кожен з них як фінал. Необхідно на кожного суперника максимально налаштовуватися, адже втрати залікових пунктів нам прямі конкуренти не пробачать. Якщо гратимемо у свій футбол, то результат обов’язково буде.

Герой 19-го туру Першої ліги. Ілюстрація pfl.ua

                                                                        Бліц

  • Народився у Здолбунові
  • Все життя грав у рідній Рівненській області
  • Перший тренер — Ігор Миколайович Пархомчук
  • Улюблені гравці — Лукаку і Голанд
  • Улюблена команда – Манчестер Сіті
  • Мрія на сьогодні? Прагну разом з Вересом зіграти у Favbet Лізі у Рівному на стадіоні “Авангард”

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору