Новини ЗМІ

Брати Шараї: «Альянс» зробив крок уперед у рівні гри (відео)

09:00, 27 березня 2021

Півзахихсники «Альянса» Станіслав і Влад Шараї стали гостями програми ПФЛ «Україна футбольна»

Фото: пресслужба ПФЛ


Героями матчу 17 туру проти тернопільської "Ниви" стали брати Шараї. "Україна футбльна" поговорила з футболістами, які  до останнього часу феєрили в "Олімпіку".

Тільки нещодавно розійшлися по різних командах брати Пасичі, з братами-близнюками Іваном і Миколою Когутами асоціюється "Агробізнес". А в "Альянсі" не останню роль відіграють брати Владислав і Станіслав Шараї. 23-річні півзахисники фактично удвох зробили результат матчу з тернопільською "Нивою", забили три голи з чотирьох командних.

«Ми народилися в місті Ромни, що у Сумської області, - розповіли «Україні футбольні» гравці. - Перший тренер - Анатолій Петрович Джура. Саме він відвіз нас на турнір до Києва. Там на нас звернули увагу і запросили до ФК “Княжа”.

Наставник "Альянсу" Юрій Ярошенко не приховує свого задоволення від того, що брати опинилися в його команді. Жартома каже, що треба подякувати "Олімпіку", який свого часу відмовився від послуг Шараїв.

«Хочете знати, як ми опинилися в "Альянсі"? - перепитують хлопці. - Грали в залі в Сумах, до нас підійшов селекціонер Олександр Цисар, повідомив про інтерес з боку "Альянсу". Приїхали на перегляд, проявили себе і підписали контракт».

- Які у вас враження від роботи з Юрієм Ярошенком?

- Вимогливий тренер, який любить, щоб футболісти викладалися на максимумі на кожному тренуванні. У нашій команді є своя система штрафів. Штрафують за жовті картки, зайву вагу. Тож треба бути у гарній формі.

«Україна футбольна» поцікавилася й тим як Влада і Стаса розпізнають у команді. Адже вони - відображення один одного.

«Спочатку з цим були проблеми, але з часом всі звикли, - зізнаються брати. -  У нас різні характери, просто потрібен час, щоб всі призвичаїлися».

- Ви народилися в один день (25 травня 1997 року), справжні близнюки. Напевно, складно уявити, щоб навіть день не спілкуватиметеся?

- У нас був період у житті, коли півроку жили один без одного. Це було у 2017 році, коли я грав за краматорський “Авангард”, а Стас був у "Олімпіку", - говорить Владислав. - Звісно, було дуже складно, але це життя. Коли брат приїхав, стало простіше.

Це дебютний сезон "Альянсу" в Першій лізі. Як для новачка, команда з Сумщини виступає непогано, посідаючи місце в десятці найкращих.

«Чи адаптувалася команда до вимог Першої ліги? Спочатку було складно, але з часом змогли зробити крок уперед у рівні гри. Проти нас суперники велику увагу приділяють грі у захисті, адже знають що “Альянс” полюбляє грати в атакувальний футбол. Це свідчить про те, що суперники нас поважають».

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору