Новини змагань

Друга ліга. "Ужгород" здобуває, "Кривбас" - втрачає

20:00, 23 березня 2021

23 березня відбулися п’ять перенесених матчів Другої ліги

Фото: facebook.com/fckryvbas


Виокремимо два протистояння, де, на думку uaf.ua, з’ясовували стосунки колективи, що не приховують свого бажання підвищитися в класі.

В Ужгороді в першому таймі територіальною перевагою володіли гості з «Епіцентру», але на 44-й хвилині господарі дотепно розіграли стандартне положення, і їхній новачок Олег Вишневський із близької відстані відкрив рахунок. До речі, він оформив дубль у попередньому поєдинку ужгородців — із «Волинню-2». Після перерви всі намагання подолян добитися зламу виявилися марними. Більше того, на 88-й хвилині футболісти «Ужгорода» провели стрімку контратаку, яку влучним ударом завершив Юрій Чонка. Закарпатці завдали «Епіцентру» першої поразки й збільшили свої шанси в боротьбі за одну з перепусток до першого дивізіону.

А в матчі в Мар’янівці футболісти «Кривбасу» забили м’яч у ворота «Таврії» на 57-й хвилині. Відзначився Андрій Ременюк. Проте завдяки проведеним замінам господарі зуміли перехопити ініціативу, і на 90-й хвилині Олексій Бойко врятував свою команду від поразки. 1:1. Ця нічия потішила конкурентів «Таврії» та «Кривбасу».

Друга ліга

Група «А»

Перенесені матчі

23.03.2021

9 тур

«Рубікон» — «Буковина» — 1:3

11 тур

«Ужгород» — «Епіцентр» — 2:0

Група «Б»

Перенесені матчі

23.03.2021

5 тур

«Таврія  Сімферополь» — «Кривбас» — 1:1

10 тур

«Дніпро» — «Енергія» — 1:0

11 тур

«Яруд» — «Нікополь» — 2:0

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору