Новини змагань

Сидоренко: “Металіст 1925” вирушає до Львова за перемогою

10:20, 25 березня 2021

Воротар “Металіста 1925” Денис Сидоренко розповів про свою суху серію, а також поділився очікуваннями від матчу з “Агробізнесом”.

Фото: metalist1925.com


- Денисе, за версією вболівальників “Металіста 1925” ви стали найкращим гравцем матчу з “Миколаєвом”. Напевно, не може бути нічого більш цінного,  ніж визнання вболівальників?

- Щасливий, що зміг допомогти команді здобути важливу перемогу. Щиро вдячний вболівальникам, які оцінили мою гру. Принагідно хочу подякувати фанатам за підтримку.

- У матчі з “Миколаєвом” вам довелося багато попрацювати. Який сейв найбільше посподобався?

- Не хочу відзначати якийсь контректний епізод у матчі. Головне, що наша команда не пропустила і здобула три важливі залікові пункти. Для мене важливо бути корисним команді і добре виконувати свою роботу.


Читайте також: Романюк: вірю, що “Арена Львів” стане фартовою для "Агробізнеса"


 - У вас уже накопичилося 10 сухих матчів. Гарний результат?

- Звісно, така серія не може не радувати. Це означає, що я рухаюся у правильному напрямку. Проте, я б не вважаю себе героєм.  У таких результатах заслуга всієї команди.

- Вже у четверг зіграєте проти “Агробізнесу”. Цей матч можна вважати одним із ключових у весняній частині сезону?

- Дійсно, ця гра буде дуже важливою для обидвох колективів. Всі у команді розуміють відповідальність матчу.  Вважаю, що вболівальники отримають задоволення від перегляду матчу. Налаштовуємося лише на позитивний результат у матчі з прямим конкурентом у боротьбі за підвищення у класі. 

-  Вже розбирали гру суперника на теоретичному занятті? Які сильні сторони команди Чижевського виділите?

- “Агробізнес” грає у комбінаційний футбол, за рахунок коротких та середніх передач. За грою команди Чижевського приємно спостерігати. У складі суперника є гравці, на яких варто звернути увагу. Проте, для вас важливо зіграти у свій футбол. 

- У 2021 році у “Агробізнеса” не міг виграти навіть “Шахтар”. З точки зору спортивного результату, пораділи за «Агробізнес» попри те, що це майбутній суперник?

- Вітаю “Агробізнес” з цим історичним досягненням. Кубок завжди цікавий, адже у цьому змаганні час від часу стаються сенсації. У всіх команд є шанс обіграти грандів. Підопічні Чижевського зіграли на високому рівні і заслужено перемогли.

- Як поставилися до новини, що доведеться грати на “Арені Львів”?

- “Арена Львів” - сучасний стадіон, який приніс безліч позитивних емоцій українським вболівальникам. Чудово, що матимемо змогу зіграти на одній із найкращих арен країни. На жаль, вболівальники не зможуть відвідати гру і від цього стає сумно. Необхідно з розумінням до цього ставитися, адже немає нічого більш цінного за здоров'я.

- На вашу думку, що вийде на перший план у львівському матчі?

- Дисципліна, організації гри і виконання тренерських настанов. Також важливу роль відіграватиме реалізація моментів. “Металіст 1925” вирушає до Львову за перемогою.

 

Нагадаємо, сьогодні відбудеться стартовий матч 18-го туру Першої ліги: четверта команда приїхала в гості до другої, а між ними всього три очка різниці.

Анонс матчу: MATCHDAY! Перший великий матч Першої ліги в 2021 році

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору