Новини змагань

Топ-5 трансферів Другої ліги зимового міжсезоння 2020/21 (відео)

10:30, 19 березня 2021

"Україна футбольна" виділила п'ять найбільш помітних трансферів цього міжсезоння у Другій лізі

Жо. Фото: пресслужба ПФЛ

Жо ("Метал")

Лідер групи "Б" зробив ставку на досвідченого бразильця. 31-річний Жонатан Олівейра да Сілва, або як його ще називають - Жо, раніше грав лише у себе на батьківщині. З європейським футболом, а тим більше - українським друголіговим - нащадку Пеле, Ромаріо та Роналдо ще доведеться познайомитися.


Фарес Балулі ("Метал")

Дебютант другої ліги Метал продовжує дививути на трансферному ринку. Фарес Балулі - не перший легіонер в історію "Металу". Були сенегалець, бразильці. А от француза ще не було. 25-річний вихованець "Ліона" має за плечима виступити в єврокубках, молодіжну збірну Франції, а також провідні клуби країни - "Монако" та "Лілль".


Артур Карноза ("Кривбас")

Він став найпершим придбанням криворізького клубу в зимове міжсезоння. За плечима 30-річного півзахисника - величезний досвід виступів за різні колективи Прем'єр-ліги, у тому числі - "Дніпро", "Карпати", "Чорноморець". У "Кривбасі" покладають великі надії на цього виконавця, як на одного з лідерів команди, що мріє про першу лігу.


Сергій Чеботаєв ("Таврія")

Найтитулованіший новачок "Таврії". Сергій Чеботаєв набув футбольної слави, захищаючи кольори "Олександрії", з якою добрався до єврокубків. Потім з "Дніпром-1" виграв першу лігу, а тепер у свої 33 роки спробує підвищитися в класі з командою Олега Федорчука.


Сергій Старенький ("Діназ")

Один із найдосвідченіших гравців "Десни" мав пропозицію від керівництва клубу перейти на адміністративну посаду, але відчув, що вішати бутси на цвях у 36 років ще зарано. Тому із радістю перейшов до "Діназа", з яким спробує підвищитися в класі. Досвід Старенького неодмінно знадобиться амбіційному клубу з Київщини.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору