Новини змагань

Топ-5 трансферів Першої ліги зимового міжсезоння 2020/21 (відео)

16:00, 16 березня 2021

"Україна футбольна" виділила п'ять найбільш помітних трансферів цього міжсезоння у Першій лізі

"Україна футбольна" виділила п'ять найбільш актуальних трансферів цього міжсезоння у Першій лізі.

Сергій Кравченко («Чорноморець»)

38-річний півзахисник, який пограв за національну збірну України, «Динамо», «Ворсклу» та «Дніпро», повертається в змагання ПФЛ. Він уже здобував тутешні нагороди найвищої якості в складі СК «Дніпро-1», а тепер посилює середню лінію одного з фаворитів Першої ліги – «Чорноморця».

Юрій Батюшин («Металіст 1925»)

Вихованець луганської «Сталі» 2020 рік може називати чи не найбільш зірковим у своїй кар’єрі – центральний півзахисник забив за «Гірник-Спорт» 7 м’ячів у 13 зустрічах осінньої частини сезону, посідаючи друге місце серед найбільш результативних гравців поточного чемпіонату. «Металітс 1925» в особі Батюшина здобув яскравого виконавця стандартів і дальніх ударів, а сам Юрій – свій шанс проявити себе на найвищому рівні.

Євген Ткачук («Металіст 1925»)

Навіть серед численних новачків харків’ян 29-річний захисник Ткачук привертає особливу увагу. Колишній гравець «Ворскли» та «Зорі» повертається в Україну після кількарічного казахського періоду, під час якого він пограв за маститі місцеві клуби "Іртиш" та карагандинський "Шахтар". Євген свого часу виступав у національній збірній України та відчув на смак єврокубки!

Фото:

Мішель Жордан Нкололо («Волинь»)

Майже тезка легендарного Майкла Джордана – гравець із чималим досвідом. 28-річний атакувальний півзахисник грав за збірну ДР Конго, а також клуби п’яти чемпіонатів – Франції, Румунії, Хорватії, Латвії та тепер України. В луцький клуб Нкололо прибув у якості чемпіона Латвії, здобувши цей титул, як і досвід виступів у єврокубках, у складі ФК «Рига».

В'ячеслав Шарпар («Волинь»)

А ось і ім’я, спроможне викликати в луцьких вболівальників посилену ностальгію! 33-річний Шарпар опинився в «Волині» в п’ятий раз – загалом за «хрестоносців» Слава провів 100 матчів, відзначившись 8 голами та 3 асистами. Колишній гравець «Металіста», донецького «Металурга» та «Ворскли» останнім часом грав за кордоном, а із ФК «Рига» повертається в якості латвійського чемпіона.

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору